Organizatorių archyvo nuotr.

Naminiai gyvūnai susiduria su įvairiais susirgimais lygiai taip pat dažnai, kaip ir žmonės, todėl jiems būtina medicininė pagalba. Jeigu jūsų augintiniui blogai, kreipkitės į patyrusius Vetpulsas veterinarus, kurie pasirūpins reikiama priežiūra bei gydymu. Skaitydami toliau sužinosite apie teikiamas veterinarijos paslaugas bei kada galite kreiptis pagalbos.

Naminių gyvūnų susirgimai

Yra daugybė ligų, kurios būdingos gyvūnams. Dažnai tai panašios ligos kaip ir žmonėms, tačiau pasireiškia jos kiek kitaip. Bet kokiu atveju, veterinarai gydo pačius įvairiausius susirgimus ir daro viską, ką gali, kad jūsų augintiniai vėl būtų sveiki ir žvalūs. Veterinarijos procedūrų metu naudojami nuskausminamieji vaistai, todėl augintinis beveik nepatiria jokio skausmo.

Klinikoje Vetpulsas augintiniais rūpinasi skirtingų sričių veterinarai, teikiamos šios paslaugos:

  • chirurgija;
  • stomatologija;
  • gydymas;
  • laboratoriniai tyrimai;
  • vakcinavimas ir čipavimas;
  • veterinarinė profilaktika;
  • dokumentų tvarkymas vykstant į užsienį;
  • ir kt.

Profilaktinės priežiūros paslaugos

Augintinis reikalauja dėmesio ne tik tada, kai serga, bet jo sveikata svarbu pasirūpinti ir profilaktiškai. Būtent tam yra skirtos specialios veterinarijos klinikose paslaugos, tokios kaip vakcinavimas, čipavimas ir t.t. Galų gale, veterinaro paslaugų gali prireikti tvarkant tam tikrus augintinių dokumentus, tad visuomet galite kreiptis į specialistus pačiais įvairiausiais atvejais.

Kruopšti augintinių priežiūra gali net užkirsti kelią galimoms ligoms ateityje, todėl ja svarbu pasirūpinti. Patyrę veterinarai nuodugniai apžiūrės jūsų augintinį, nustatys susirgimus, jeigu jų yra, ir atliks viską, ko reikia, kad augintinių gerbūviui bei gerai sveikatai nieko netrūktų.

Skubi pagalba naktį

Kadangi veterinarai dirba ir naktimis, kreiptis galite bet kuriuo paros metu, kai atsitinka nenumatyta situacija ir yra reikalinga skubi pagalba. Kaipmat atsilieps budintis gydytojas ir pasirūpins suteikti augintiniui reikiamas gydymo paslaugas. Netinkamo laiko kreiptis į veterinarus nėra, tad būtinai susisiekite, kai nutinka kažkas staigaus ir netikėto ar kai tiesiog gyvūnas jaučiasi blogai, jam reikalinga veterinaro pagalba.

Gera augintinių sveikata visai nesunku ir paprasta pasirūpinti! Vetpulsas veterinarijos klinikoje visos paslaugos teikiamos nebrangiai ir geromis kainomis.

Užsakymo Nr. KMC220149

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: