Organizatorių archyvo nuotr.

Augintiniai reikalauja daug priežiūros ir rūpesčio. Jie kaip ir mes, kartais suserga, kartais jiems gali būti reikalinga kokia nors pagalba, kurios jie negali aiškiai paprašyti išreikšdami žodžiais, todėl svarbu būti dėmesingam, gerai jausti savo augintinio poreikius ir laiku į juos atsiliepti. Tai padės sukurti dar harmoningesnį tarpusavio ryšį su gyvūnu, kuris bus jūsų ištikimas tarnas ir pagalbininkas dar daug metų, nes gyvens sveikai ir laimingai.

Visas, tiek būtinąsias profilaktines, tiek gydymo paslaugas susidūrus su įvairiais susirgimais suteiks patyrę ir paslaugūs veterinarijos specialistai. Skaitydami toliau sužinosite apie naminių gyvūnų gydymą bei priežiūrą ir galėsite pasinaudoti išskirtiniais pasiūlymais.

Profesionalios veterinarijos paslaugos

Veterinarijos klinikoje teikiamos visos būtiniausios paslaugos nuo čipavimo ar skiepų iki gydymo sudėtingais atvejais, susiduriant su infekcijomis, įvairiomis ligomis. Klinikoje dirba patyrę veterinarai, nuolatos keliantys savo kvalifikaciją mokymuose ir seminaruose, o taip pat kasdienėje praktikoje įveikdami pačius sunkiausius iššūkius, kas ir yra geriausias profesionalumo garantas. Galėsite būti tikri, jog jūsų augintiniai laiku gaus patikimą pagalbą, kurios reikia.

Sveikatos planai katėms ir šunims

Jeigu gerai nežinote, kada pravartu kreiptis dėl profilaktinių veterinarijos paslaugų, naudinga sekti specialistų sudarytais planais, kuriuose matysite, kada ir kas yra reikalinga jūsų augintiniui. Užsiregistravus sveikatos planų programoms jums ne tik laiku bus priminta apie reikiamus vizitus veterinarijos klinikoje. Tai patikimas būdas optimalia kaina gauti visas būtniausias paslaugas, kadangi jūsų augintiniu bus pasirūpinta nepriekaištingai, suteikiant jam viską, kas yra reikalingiausia.

Į sveikatos planus įtrauktos tokios paslaugos kaip:

  • būtinoji kasmetinė sveikatos apžiūra (priklausomai nuo augintinio amžiaus, vieną arba du kartus per metus);
  • kraujo tyrimai;
  • vakcinacija nuo pasiutligės, infekcinių ir kitų ligų;
  • laboratoriniai testai;
  • echoskopija;
  • įvairios priežiūros paslaugos.

Sveikatos planus galima užsakyti metams ar mėnesiui. Kainos skirtingos priklausomai nuo to, ar atvyksite su kate, ar šuneliu ir kokia augintinio amžiaus kategorija.

Nelaukite ir laiku pasirūpinkite savo augintiniu suteikdami jam viską, kas geriausia! Jūsų augintinis tik atsidėkos begaline meile ir rūpesčiu.

Daugiau apie veterinarijos paslaugas sužinosite: https://www.drvet.lt/

Užsakymo Nr. KMC220191

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: