(c) KaunoZinios.lt archyvo nuotr.
(c) KaunoZinios.lt archyvo nuotr.

Roxette – visame pasaulyje puikiai žinomas švedų duetas, populiarumo viršūnę pasiekęs devintame dešimtmetyje, todėl nenuostabu, kad dainos populiarios ir tarp suaugusių, ir tarp jaunimo.

Ramunė Gaigalaitė – jaunosios kartos atlikėja, turinti stiprų ir originalų balsą, kartu su sese Milda, atliko geriausias grupės dainas: „The Look“, „Sleeping in my car“, „It must have been Love“, “Lising to Your heart”, “How do You do”, “Dangerous”, „Neverending love“, „Joyride“, „Fading like a flower“ ir daugybę kitų.

Atlikėja daug bendravo su publika, ragino kartu dainuoti ir šokti. Žiūrovai neliko abejingi: jau po kelių dainų šokių aikštelė prisipildė žmonių. Prieš paskelbiant pertrauką Ramunė paprašė susirinkusiųjų ir antrojoje koncerto dalyje būti tokiais linksmais ir energingais. Publika prašymą ir vėl išpildė: aikštelė nebeištuštėjo, plojimai vis garsėjo, o, pranešus apie koncerto pabaigą, šūksniai „Pakartot!“ buvo tokie stiprūs, kad atlikėjams nieko kito neliko kaip sudainuoti dar vieną garsiojo dueto kūrinį.

Atlikėjos Ramunė ir Milda Gaigalaitės, gitaristas Tomas Varnagiris, klavišininkas Andrej Polevikov, bosistas Edvinas Dargis ir būgnininkas Andrius Kairys visiems priminė gerai žinomas „Roxette“ dainas, atliko jas savo stiliumi ir padovanojo nepamirštamą vakarą klausytojams.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: