Kaunas.lt archyvo nuotr.

Tradiciniame gražiausiai tvarkomų Kauno įmonių ir įstaigų teritorijų konkurse šįmet triumfavo Divizijos generolo Stasio Raštikio kariuomenės mokykla.

Antroji vieta konkurse atiteko kavinei „Pakelės svirnelis“ (UAB „Gekrida“), o trečioji – restoranui „Svarstyklės“ (UAB „Evlada“). Už išradingą aplinkos tvarkymą padėka įteikta Kauno nakvynės namams. Šių metų konkurse dalyvavo trylika įmonių bei įstaigų. Speciali vertinimo komisija apžiūrėjo visų konkurso dalyvių teritorijas ir paskelbė nugalėtojus.

„Tai yra nepaprastai graži tradicija, kada vertinamos ne tik privačios namų valdos, sodybos, gyvenamųjų namų aplinka, bet ir įmonių, įstaigų, organizacijų teritorijos. Tai yra aplinka, kurioje žmonės praleidžia daug savo gyvenimo laiko“, – sakė Kauno miesto mero pavaduotojas Vasilijus Popovas.

Padėkos raštai buvo įteikti dar devynioms įmonėms ir įstaigoms: viešbučiams „Algiro Hotel“ (UAB „Algiro“) ir „Europa Royale“(UAB „Europa Group“), Kauno vaikų darželiui „Raudonkepuraitė“, Kauno pradinei mokyklai–darželiui „Rūtelė“, restoranui „McDonald’s“ (UAB „Premier restaurants“), UAB ,,Audiotonas“, UAB „Elektromontuotojas“, J. Žukauskienės odontologijos klinikai, Valstybinei miškų tarnybai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: