Organizatorių archyvo nuotr.

UAB „Senukų prekybos centras“, didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių tinklas, šiandien atidarė naują – jau ketvirtąjį Kaune – prekybos centrą. Į šio prekybos centro statybą ir įrengimą investuota per 7 mln. eurų.

Tai kompaktiškas, modernios koncepcijos prekybos centras, kuriame pirkėjai galės rinktis iš  27 000 pavadinimų prekių, o parduotuvėje įgyvendinti sprendimai padės taupyti laiką ir lengvai rasti pageidaujamų prekių. 6 000 kv. m prekybos centre įsikurs namų technikos, sodo, statybos, laisvalaikio ir interjero prekių skyriai.

Į šio prekybos centro statybą ir įrengimą investuota per 7 mln. eurų. Dalis pinigų skirta infrastruktūros darbams, kad pirkėjams būtų malonu ne tik apsipirkti, bet ir atvykti į prekybos centrą tiesiog pasižvalgyti. Suformuota 60-ies profesionalių darbuotojų komanda, pasirengusi maloniai ir kokybiškai aptarnauti pirkėjus.

Organizatorių archyvo nuotr.

„Pirkėjams itin aktualu taupyti laiką, apsipirkti greitai ir patogiai. Į tai atsižvelgėme rinkdamiesi vietą naujo prekybos centro statyboms. Tikimės, kad naują parduotuvę pamėgs tiek Kauno, tiek aplinkinių rajonų bei miestų gyventojai“, – sakė UAB „Senukų prekybos centras“ generalinis direktorius Arvydas Šapola.

UAB „Senukų prekybos centras“ Lietuvoje valdo 84 „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuves, elektroninę parduotuvę www.e-senukai.lt. Bendrovėje dirba 3,5 tūkst. darbuotojų. Per mėnesį „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuves visoje šalyje aplanko per 1 mln. pirkėjų. UAB „Senukų prekybos centras“ apyvarta Lietuvoje pernai pasiekė 312,6 mln. eurų (be PVM) – 19,1 proc. daugiau nei 2013 metais (262,4 mln. eurų).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: