© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Ar pirktumėtė Google išmanųjį laikrodį? Internetinės paieškos milžinas netrukus gali žengti į šią rinką.

9to5Google, cituodami nenurodytą šaltinį, pareiškė, kad Google išmanusis laikrodis beveik baigtas.  Pasak jų, šaltinis patikimas, o Google Now netrukus gali užimti išmaniųjų laikrodžių frontus ir taip pat sutvirtinti ryšius su Android.

Google Now yra asmeninis virtualus pagalbininkas, kuris atsakinėja į jūsų klausimus ir parodo jums svarbią informaciją. Tie patys elektroniniai laiškai, susitikimai, priminimai ir kita informacija, esanti jūsų išmaniajame telefone, bus išsiųsta į išmanųjį laikrodį. Google taip pat planuoja integruoti ilgiau neišsikraunančią bateriją ir Bluetooth palaikymą.

Išlieka vienas klausimas: ar Google gali pagyvinti rinką, kuri dar neįsibėgėjo? Nepaisant to, kad vartotojai suvokia, jog išmanieji laikrodžiai yra rinkoje, pasak naujienų agentūrų On Device Research ir CSS Insight, vis dar mažai žmonių juos turi. Jos taip pat prideda, jog 40 procentų išmaniųjų laikrodžių naudotojų nustoja jais naudotis, nes juos pamiršta, arba jiems tiesiog pabosta šie įtaisai.

Taip pat, vienas trūkumų yra tai, jog išmanieji laikrodžiai turi veikti kartu su išmaniaisiais telefonais, kas reiškia, kad žmonės turėtų vis žongliruoti įtaisais. Pagal 9to5Google pateikta informacija, galima spręsti, jog Google naujovė veiks lygiai taip pat.

Tiesa, Google turi būdų išsiveržti naujose, pažangiose rinkose. Tačiau jei išmaniųjų laikrodžių atsiliepimai sako tiesą, Google teks peršokti kliūtis, su kuriomis teko susidurti kitoms kompanijoms ir taip pat sukurti prietaisą, kuris nebus toks pamirštamas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: