Įspūdingą „Tabami“ projektą, skirtą popkaraliaus Michaelo Jacksono atminimui, penktadienį galės išvysti kauniečiai.

Bene perspektyviausias jaunosios kartos atlikėjas D.Montvydas prisipažįsta per pasirodymą sostinėje publikai atidavęs viską, ką turi: „Visuose koncertuose stengiuosi atiduoti visą save, tačiau šis pasirodymas buvo išskirtinis. Išėjęs į sceną pasijutau taip, tarsi mane palaikytų ne tik publika, bet ir pats Michaelas.“ Dainininkas džiaugiasi, kad į koncertą susirinkusi publika žinojo, kur eina. Būtent dėl šios priežasties jam ir „Tabami“ grupei „Pachoje“ buvo nesunku sukurti tokią pat šiltą atmosferą, kokia vyraudavo per M.Jacksono pasirodymus.

Gerai pasirodyti ir sulaukti griausmingų ovacijų Donatui nesutrukdė net ir klaikiai pakilusi temperatūra. „Kūnas kovojo su liga, tačiau apie tai net negalvojau. Stengiausi atrasti savyje ne tiek fizinių, kiek dvasinių jėgų“, – sakė atlikėjas. Atlikėjas iki šiol kovoja su peršalimu – guli lovoje, geria vaistus. Donatas tikisi, kad liga pasitrauks artimiausiu metu, nes jo laukia kiti pasirodymai.

Lapkričio 27 dieną „Tabami goes Michael Jackson“ projektas bus pristatytas Kauno klube „Papa Jazz“. „Tabami goes Michael Jackson“ programoje apie 20 dainininko dainų, tarp jų – tokie hitai kaip „Billie Jean“, „Give in to me“, „Thriller“, „Dirty Diana“, „Black or White“, „Bad“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: