© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Aktorė Katie Holmes (Keiti Holms) debiutuos kaip režisierė ir vaidins filme pagal menininkės ir rašytojos Annie Weatherwax (Eni Vedervaks) knygą “Visa, ką turėjome” (All We Had), ketvirtadienį paskelbė juostos prodiuseriai.

35 metų K.Holmes, buvusi aktoriaus Tomo Cruise’o (Tomo Kruzo) žmona, kuri vaidina šiuo metu kino teatruose rodomame filme “Siuntėjas” (The Giver), naujoje dramoje apie moterį ir jos dukrą, gyvenančias ties skurdo riba ir randančias namus mažame miestelyje, vaidins motiną.

Jane Rosenthal (Džein Rosental), kuri drauge su aktoriumi Robertu DeNiro (Robertu DeNiru) įsteigė Niujorko Traibekos kino festivalį, prodiusuos filmą drauge su K.Holmes ir Berry Welshu (Beriu Velšu), “Tribeca Productions” viceprezidentui gamybai ir plėtrai.

Scenarijų rašys “Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos” (The Fault in Our Stars) režisierius Joshas Boone’as (Džošas Bunas).

“Katie turi tokią aiškią viziją dėl nepagarbių, originalių motinos ir dukters santykių knygoje”, – sakoma J.Rosenthal pareiškime.

“Visa, ką turėjome”, pirmasis A.Weatherwax romanas, pasakoja apie motiną ir jos paauglę dukrą, kurias savininkas išmeta iš nuomotų namų ir kurios aplūžusiu automobiliu patraukia ieškoti geresnio gyvenimo.

K.Holmes išgarsėjo 10-ajame dešimtmetyje, vaidmeniu televizijos seriale “Dosono užutėkis” (Dawson’s Creek), o neseniai suvaidino filmuose “Miss Meadows” ir “Days and Nights”.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: