Pradėjo veikti Kauno
(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

2011 m. liepos 12 d. pradeda veikti Kauno „Žalgirio“ arenos interneto svetainė www.zalgirioarena.lt.

Šiuo internetiniu adresu bus skelbiama visa informacija apie didžiausią ir moderniausią Baltijos šalyse areną, joje vyksiančius renginius, sporto varžybas, išskirtinius pasiūlymus, bilietus.

„Svetainė yra interaktyvi – čia galima rasti visas su arena susijusias naujienas, peržiūrėti nuotraukų galerijas ar filmuotą vaizdo medžiagą. Artimiausiu metu bus patalpinti arenos interjero vaizdai, virtualus arenos turas, – apie svetainę kalbėjo „Žalgirio“ arenos rinkodaros vadovė Vilija Bulanavičienė. – Čia lankytojai ras visą informaciją, kuri bus svarbi renkantis renginius ir į juos atvykstant.“

Svetainėje jau paskelbta apie keliolika renginių, kurie suplanuoti didžiausioje šalies arenoje. Rugsėjį arenoje žiūrovų laukia „EuroBasket 2011“ finalinės krepšinio kovos, spalį – pasaulinio garso atlikėjo James Blunt, britų elektroninės muzikos dueto „HURTS“, prancūzų atlikėjo Jean Michel Jarre bei legendinės dainininkės Mireille Mathieu su orkestru pasirodymai, lapkritį – vieno geriausių pasaulyje romansų atlikėjo Aleksandro Malinino, legendinių „elektrikų“ „The Orchestra“, žymaus amerikiečių dainininko Lenny Kravitz bei vieno geriausių Rusijos operos tenorų ir estrados dainininkų Nikolajaus Baskovo koncertai.

Jau paskelbtas ir 2012 m. vasarį įvyksiantis vokiečių grupės „Rammstein“ koncertinio turo pasirodymas arenoje. Daugumos koncertų bilietus jau galima įsigyti.

Informacija apie arenos renginius bus skelbiama ne tik arenos interneto svetainėje, bet ir įkurtoje socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Žalgirio“ arena“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: