Baigiami išparduoti LKL komandų sezoniniai abonementai

Iki naujojo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezono liko mažiau nei savaitė, o ištikimiausi aistruoliai jau pasirūpino, kad 2011-2012 metais savo mėgstamos komandos pasirodymus galėtų stebėti visus metus.

Geriausia prekyba sezoniniais abonementais gali pasigirti šalies grandai. Kauno „Žalgirio“ komandos vadovai jau dabar yra pardavę per 5500 sezoninių abonementų.

Tuo tarpu didžiausio Lietuvos miesto Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos vadovams pavyko parduoti apie 2000 abonementų.

Parduoti visus prekybai skirtus abonementus pavyko vienintelei Panevėžio „Techaso“ komandai. Tiesa, už abonementus į Aukštaitijos sostinės klubo rungtynes teko pakloti vos po 35-70 litų – tai pigiausi abonementai LKL čempionate, o tokių bilietų buvo apie 1000.

Apie baigiamus išparduoti abonementus pranešė ir Utenos „Juventus“ klubas, tačiau bilietus pardavinėjančios „Tiketos“ atstovė negalėjo atskleisti, kiek sezoninių bilietų gerbėjai išpirko.

Komandos aistruolius stengiasi pritraukti ir įvairiomis akcijomis. Pavyzdžiui „Sakalų“ komandos abonementas iki rugsėjo 20 dienos kainavo vos 50 litų. Tuo tarpu „Šiaulių“ komanda ragina pirkti abonementus kainuojančius 499 litus ir tapti „komandos rėmėju“ bei gauti šio klubo atributikos.

Kol kas prekybos abonementais nepradėjo tik LKL debiutantė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa. Ji sezono startą bus priversta pradėti Vilniuje, nes Pasvalyje dar nebaigta statyti arena.

„Iki lapkričio pradžios žaisime „Lietuvos ryto“ arenoje, o vėliau, jeigu viskas gerai, grįšime į Pasvalį ir tęsime sezoną ten. Žinoma, tada pradėsime ir prekybą abonementais“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ pasakojo komandos direktorius Arūnas Burkevičius.

Sezoninių abonementų neturės tik Kauno „Baltų“ ekipa, kuri visas namų rungtynes žais „Žalgirio“ treniruočių centre.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: