(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Baltijos šalyse ilgai ir šaltai žiemai artėjant į pabaigą, o paskutiniams sniego likučiams baigiant ištirpti į futbolo stadionus grįžta ir TrioBet Baltijos lyga – su pavasariu prasideda ir pirmenybių ketvirtfinaliai.

Praėjusį lapkritį sužaidus aštuntfinalio rungtynes paaiškėjo aštuoni stipriausio sezono Baltijos šalių klubai – Talino “Flora” ir Talino “Levadia” (Estija); “Jūrmala-VV”, Rygos “Skonto”, Liepojos “Metalurgs” ir “Ventspils” (Latvija) bei “Šiauliai” ir Panevėžio “Ekranas” (Lietuva). Šios ekipos dabar kausis dėl vietos pusfinalyje.

Ketvirtfinalių pirmoji diena žada itin intriguojančią dvikovą tarp Latvijos čempiono Rygos „Skonto” ir stipriausios Lietuvos komandos Panevėžio „Ekrano”. Rungtynės balandžio 5-ąją 18 valandą vyks „Skonto” manieže. Valanda vėliau, 19:00, Marijampolės futbolo manieže susitiks „Šiauliai” ir Estijos čempionato sidabro medalininkė Talino „Levadia”. Rungtynes tiesiogiai transliuos „Viasat Sport Baltic”.

Kitos dvi ketvirtfinalio rungtynės vyks trečiadienį ir abi prasidės 19:00. Talino „A. Le Coq Arena” stadione dar kartą susitiks praėjusio sezono pusfinalio varžovai Talino „Flora” ir „Ventspils”. Šio mačo transliacija – per „Viasat Sport Baltic”. Tuo pačiu metu vyks ir Latvijos komandų dvikova – Rygos „Skonto” manieže susikaus „Jūrmala” ir Liepojos „Metalurgs”.

2010/11 TrioBet Baltijos lygos ketvirtfinalio rungtynių tvarkaraštis:

Balandžio 5 d. (antradienis)
18:00 „Skonto” – „Ekranas”
19:00 „Šiauliai” – „Levadia” (tiesiogiai per Viasat Sport Baltic)

Balandžio 6 d. (trečiadienis)
19:00 „Flora”- „Ventspils” (tiesiogiai per Viasat Sport Baltic)
19:00 „Jūrmala-VV” – „Metalurgs”

Atsakomosios rungtynės:*

Balandžio 19 d. (antradienis)
18:00 „Ventspils”- „Flora”
19:00 „Metalurgs” – „Jūrmala-VV”

Balandžio 20 d. (trečiadienis)
19:00 „Levadia” – „Šiauliai”
19:00 „Ekranas” – „Skonto”

*datos ir laikas gali keistis

Lietuvos futbolo federacijos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: