(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Šeštadienį gegužės 21d. Vilniuje startavo tradicinis gatvės krepšinio turnyras 3×3, vykstantis jau 11 metų iš eilės. Renginyje dalyvavo per 140 komandų atskirose amžiaus grupėse, o per ateinančius keturis savaitgalius gatvės krepšinio virusas užkrės dar 4 Lietuvos miestus. Visų turnyro amžiaus grupių nugalėtojų laukia vertingi prizai, o vyrų grupės čempionai keliaus į didžiausią Rytų Europoje gatvės krepšinio turnyrą Maskvoje „Moscow Open“.

„Didžiausias Lietuvos gatvės krepšinio turnyras gyvuoja jau vienuolika metų ir kasmet sutraukia didžiules minias dalyvių ir žiūrovų. Žinant Lietuvos gyventojų aistrą krepšiniui, neabejoju, kad dalyvių skaičiumi „Snickers Virus“ nenusileis buvusiems turnyrams. Juolab, kad pagrindinis prizas yra ypač vertingas“, – sako vienas „Snickers Virus“ organizatorių Linas Stankevičius.

Turnyras iš Vilniaus keliasi į Panevėžį (05.28) Kauną (06.04) Šiaulius (06.11) ir finaliniam etapui į Palangą (06.18). Miestų turnyruose gali dalyvauti berniukai ir vyrai, mergaitės ir moterys 5 amžiaus grupėse (neskirstant į grupes pagal lytį). Megėjų turnyre negali žaisti LMKL, LKL, NKL ir užsienio profesionalių komandų žaidėjai, 2010-2011m. sezone buvę įtraukti į šių komandų paraiškas ir sužaidę nors vienas oficialias rungtynes (įrašyti į rungtynių protokolą).

Tuo tarpu atvirame turnyre, gali dalyvauti visi žaidėjai be amžiaus ir profesionalumo apribojimų. Šio turnyro tikslas – nustatyti stipriausią Lietuvos “Snickers Virus-2011” gatvės krepšinio komandą, kuri atstovaus Lietuvai „Moscow Open“ turnyre. Šiame turnyre, kurio nugalėtojams skirtas solidus prizinis fondas 18 tūkst. JAV dolerių, rungtyniaus 18 komandų iš viso pasaulio.

„Snickers Virus-2011“ turnyre komandą daugiausiai gali sudaryti 4 asmenys, sumokėję kiekvienam nariui skirtą starto mokestį. Registracija vykdoma www.snickersvirus.lt tinklalapyje ir facebook‘e. Kiekvienas užsiregistraves žaidėjas gaus „Snickers Virus“ turnyro marškinėlius. Varžybos vyks pagal oficialias FIBA taisykles.

MĖGĖJŲ TURNYRO AMŽIAUS GRUPĖS:

1 grupė – gimę 1999m. ir jaunesni
2 grupė – gimę 1997 – 1998 m.
3 grupė – gimę 1995 – 1996 m.
4 grupė – gimę 1993 – 1994 m.
5 grupė – gimę 1992 m. ir vyresni.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: