(c) Organizatorių archyvo nuotr.

„Visada svajojai realizuoti save šokyje? Trokšti parodyti savo sugebėjimus, būti įvertintas ir sulaukti aplinkinių dėmesio? Dabar atėjo ir tavo šlovės akimirka! Renginių organizatorius „Pramogų rojus‘‘ suteikia Tau puikią galimybę įrodyti, jog esi geresnis nei kiti ir tapti StreetDance šokių kovos „Face2face“ nugalėtoju!“ – tokiais šūkiais visus pasitinka gatvės šokių kovų idėjos autoriai bei įgyvendintojai.

Renginys startuoja Balandžio 16 dieną, 16 valandą, klube – „Ups“. Neatsispirti šokio traukai raginami ne tik dalyviai, bet ir visi, kurie yra neabejingi ritmiškiems kūno judesiams. Šokių kovose gali dalyvauti keturių skirtingų šokių stilių atstovai, tai – Hip Hop, Bboying, Popping, Locking. Jokių amžiaus, lyties ar kitų aspektų apribojimų nėra, visi lygūs, visi kovoja vienoje Streetdance kategorijoje. Šokėjai kovoja vienas prieš kitą improvizuojant. Keleto stilių sujungimas į vieną šokį – privalumas. Geriausias iš geriausių bus nominuotas vieninteliu ir geriausiu gatvės šokėju Lietuvoje. Jam bus įteikta originali „Face2face“ taurė bei piniginis prizas – 500 lt. 2 – 4 vietas užėmę dalyviai bus apdovanoti rėmėjų prizais.

Gatvės šokių kovų „Face2face“ kulminacija – Street party (N-18). 21 valandą prasidėsianti antroji renginio dalis žada atskleisti net ir pačias netikėčiausias gatvės šokių kultūros detales. Patys smalsiausieji sužinos kas slepiasi už Graffiti ir Breiko užkulisių, vyks gatvės stilių, kalbos, patirties bei mainų pristatymai. Nurimti neleis vyksiantis gatvės šou su Beetbox‘o bei Mc meno (repo) profesionalais, na o aistras kaitins savo darbą nuostabiai atliekantys Dj. Kaip žada rengėjai, drąsiausieji, priimę renginio organizatorių mestus iššūkius, bus apdovanoti prizais.

Išsamesnė informacija bei dalyvių registracija – www.face2face.lt

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: