(c) kaunozinios.lt archyvo nuotr.

Balandžio 16 d., penktadienį, 19 val. Kauno menininkų namuose „Geras džiazas, geriems žmonėms!“. Vakaro tema – Bebop! Vakaro šeimininkai – Kauno Džiazo kvintetas.

Kauno džiazo kvintetas kopia džiazo stiliaus pakopomis ir per paskutinius du pasirodymus pristatęs klasikinio džiazo, svingo ir jazz latin programas, kviečia klausytis pulsuojančios ir improvizacija bei laisve persismelkusios muzikos. Kauno džiazo kvintetas improvizuos iš buvusių muzikavimo rėmų išlipusio bebop stiliuje, remdamiesi frazėmis nuo Dizzy Gillespie, Charlie Parker iki savo autorinių idėjų, kurios įdomios ir gurmanui, ir akimojais džiazo sceną stebinčiam klausytojui. Kaip visada susitikimo laikas nesikeičia – Kauno menininkų namai, kaip visada, muzikantai laukia jam session‘o provokatorių su savo instrumentais.

Kviečiame. Bilietus (20 Lt, su nuolaida studentams ir senjorams 15 Lt) galima įsigyti Kauno menininkų namų Mūzų svetainėje (I a., I–IV 10–13 val., 14–17 val., V 10–13 val., 14–16 val.), taip pat visose TIKETA kasose. Informacija tel. (8–37) 22 31 44, www.kmn.lt

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: