(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Sausio 11 d. 14.30 valandą „Girstučio” kultūros rūmuose vyks tradicinė Kauno miesto ugdymo įstaigų Gabių vaikų šventė. Jos metu bus pagerbti ir miesto mero padėkos raštais bei knygomis apdovanoti tarptautiniuose, respublikiniuose konkursuose, olimpiadose, festivaliuose, varžybose aukščiausius įvertinimus ir apdovanojimus mokslo, meno srityse 2009 metais pelnę moksleiviai bei jų mokytojai.

Iš viso bus apdovanota per 100 moksleivių, kurie komandomis ir pavieniui savo talentais, gebėjimais, žiniomis garsino mūsų miesto vardą.

Didžiausias apdovanojamųjų skaičius – mokslo srities atstovai – Respublikinių ir Tarptautinių olimpiadų aukso, sidabro, bronzos medalių laimėtojai I-III vietų prizininkai.

Ne mažiau sėkmingi 2009-ieji metai buvo ir muzikos mokyklų, kitų neformaliojo ugdymo įstaigų auklėtiniams, parvežusiems į Kauną ne menkesnį apdovanojimų derlių.

Moksleivius šventėje sveikins ir apdovanojimus įteiks Kauno miesto mero pavaduotojas Rimantas Mikaitis, Kauno miesto tarybos Švietimo, sporto ir ekologijos komiteto pirmininkė Ona Nijolė Rudgalvienė, o Kauno miesto pantomimos ir plastikos teatro aktoriai šventėje parodys spektaklį „Mažasis princas” pagal A. De Sent Egziuperi kūrinį.

Renginio organizatoriai – Švietimo ir ugdymo skyrius

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: