telegraph.co.uk archyvo nuotr.

Telekomunikacijų bendrovė HTC pranešė apie tolimesnį bendradarbiavimą su „Microsoft“ ir mobiliesiems telefonams skirtos operacinės sistemos „Windows Phone 8” palaikymą.

Dviejų korporacijų partnerystė tęsiasi nuo 2000-ųjų metų, o per šį laiką HTC pardavė daugiau nei 40 milijonų „Windows“ telefonų. Naujos kartos išmanieji telefonai su „Windows Phone 8” OS rinką pasieks šiemet.

„Dirbti su „Windows“ telefonais esame pasiryžę labiau nei bet kada. Džiaugiamės, kad dar šiemet savo klientams galėsime pristatyti išmaniuosius telefonus su „Windows Phone 8” operacine sistema“, – teigė Peteris Chou, „HTC Corporation“ generalinis direktorius, – „2010 metais pristačiusi pirmąjį „Windows“ mobilųjį telefoną, „Microsoft“ tuo pačiu sukūrė ir naują mobiliąją ekosistemą, ir unikalią, ir lengvai perprantamą.“

„Nuo pat pristatymo 2010 metais, „Windows“ telefonų pasaulis plėtėsi – dabar šios OS vartotojai gali rinktis iš daugiau nei 100 000 programų“, – pasakojo Terry Myersonas „Microsoft“ „Windows Phone“ padalinio viceprezidentas, – „Su HTC dirbti yra labai paprasta – ši įmonė yra viena iš artimiausių mūsų partnerių, be to, su kartu su ja turime bendrą tikslą – kurti vartotojų poreikiais pagrįstas inovacijas. Negaliu sulaukti akimirks, kai tarp HTC išmanių telefonų pamatysime ir įrenginius su „Windows Phone 8” OS”.

Parengta pagal Spin Communication pranešimą spaudai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: