© Wikimedia Commons nuotr

Vaidmeniui naujame filme “Gelbėtojai” (Baywatch) besiruošianti Holivudo žvaigždė Alexandra Daddario (Aleksandra Dadario) per šventes ketina atsisakyti vyno ir sūrių užkandžių, kad 2016 metais prasidėjus juostos filmavimui būtų geriausios formos.

Kartu su aktore veiksmo filme “San Andreas” nusifilmavęs Dwayne’as Johnsonas (Dveinas Džonsonas) patvirtino, kad A.Daddario bus viena pagrindinių aktorių pagal populiarų 10-ojo dešimtmečio televizijos serialą kuriamame filme, kuriame taip vaidins jis bei Zacas Efronas (Zakas Efronas).

Tuo metu 29 metų gražuolė sako, kad į šį vaidmenį žiūri labai rimtai, nes nori atrodyti patraukli, vilkėdama garsųjį maudymosi kostiumėlį.

“Kiek žinau, jie (maudymosi) kostiumėliai bus duoklė tam, kas buvo rodoma televizijos seriale, bet aš neįsivaizduoju, ką jie su tuo darys”, – sakė ji.

“Pradedu mažinti vyno ir sūrio, kiek galiu, kad tam pasiruoščiau. Esu gana geros formos, nes manau, kad tai svarbu mano darbe, tačiau juos (vyną ir sūrį) ribosiu, nes paskutiniu metu jais mėgavausi per daug”, – kalbėjo aktorė.

A.Daddario sako užsiimanti joga, kad priverstų į ją atsisukti žmones paplūdimyje.

“Kažkodėl man bėgiojimas yra neįtikėtinai nuobodus, bet joga yra vienintelis dalykas, kuriuo galiu užsiimti nuolat jau daug metų, – sakė ji interviu People.com. – Manau, kad taip yra dėl to, kad joga yra ir proto mankšta, padedanti nusiraminti ir vėl susitelkti. Man tai labai patinka. Kartais kas nors mane išsitempia pasivažinėti dviračiu arba pasivaikščioti. Dabar turiu šunį, dažnai turiu jį vedžioti, tai man irgi mankšta”.

Aktorė nekantraudama laukia susitikimo su buvusiu imtynininku D.Johnsonu, kurį laiko kone dievu, filmavimo aikštelėje.

“Man Dwayne’as yra beveik kaip dievas žemėje. Jame yra kažkas antžmogiška, net užmiršus tai, kad jis neįtikėtinai išvaizdus ir stiprus. Jis tiesiog toks malonus ir drovus, ir dosnus, ir tikras. Darbas su juo tikrai suteikia daug pasitikėjimo. Visi stengiasi prisitaikyti prie jo darbo etikos, šitaip sukuriama gera darbo aplinka”, – kalbėjo A.Daddario.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: