Organizatorių archyvo nuotr.

Artėjant šaltajam metų sezonui ir vis intensyviau vėstant orams, didelė dalis moterų susirūpina tuo, kad jau greitai teks atsisakyti daugelio savo lengvų vasarinių suknelių ir pradėti dėvėti kur kas šiltesnius drabužius. Nors šilti vasariški orai dažnai mus džiugina iki pat rugsėjo pabaigos, visgi vakarais kartais jau norisi užsimesti ant pečių lengvą kardiganą. Faktas, kad norint su megztiniais atrodyti gražiai reikia šiek tiek pasistengti. Tačiau, tikrai neverta nusiminti – žinodamos kelias nedideles paslaptis jūs visada atrodysite puikiai ir būsite apgaubta šiluma. 

Megztiniai turi būti itin aukštos kokybės

Labai dažnai moterys perka megztinius įvairiose masinės produkcijos parduotuvėse ir tikisi, kad jie ilgą laiką atrodys puikiai. To tikėtis yra mažų mažiausiai naivu – jei megztinio sudėtis yra prasta, jis greitai taps nusėtas medžiagos burbuliukais ir išbluks. Taip atrodantys megztiniai nupigina mūsų bendrą įvaizdį ir jį gadina, o mes atrodome taip, tarsi nesirūpintume savimi. Tam, kad išvengtumėte šių nemalonių dalykų, geriau pirkite vieną brangesnį geros kokybės megztinį nei kelis, bet prastesnės sudėties. Ilgiausiai tarnauja tie megztiniai, kurių sudėtis yra natūrali – tikrai nesuklysite pasirinkusios natūralią vilną, medvilnę, kašmyrą ar šilką.

Organizatorių archyvo nuotr.

Megztiniai ir kardiganai – kaip prižiūrėti?

Svarbu suprasti, kad tikrai nepakanka tiesiog investuoti į brangesnį kardiganą ar megztinį. Jei tinkamai neprižiūrėsite turimų drabužių, jie greitai praras savo prekinę išvaizdą. Natūralių medžiagų rūbus geriausia skalbti rankomis arba žemoje temperatūroje. Taip pat, dažniausiai džiovinti juos reikia horizontalioje padėtyje, nes kitaip jie gali išsitampyti. Verta atkreipti dėmesį ir į tai, su kuo skalbiate megztinius. Stenkitės dažniau rinktis natūralesnės sudėties skalbiklius, nes jie nebūna tokie šiurkštūs medžiagoms. 

Nebijokite derinti kardiganų prie sijonų bei suknelių

Dažna moteris jaudinasi, kad jei užsimes ant pečių kardiganą, jos įvaizdis akimirksniu taps itin paprastas. Tačiau, tai tikrai nėra tiesa. Jei priderinsite klasikinio stiliaus batelius ir kokybišką rankinę, atrodysite taip, lyg būtumėte ką tik nužengusi nuo podiumo. Svarbiausia, kad visi jūsų drabužiai derėtų tarpusavyje pagal spalvas. Taip pat, pastaruoju metu itin madinga derinti storesnius megztinius prie sijonų ir laisvalaikio batelių. 

Nepamirškite visada atrodyti tvarkingai

Jūs galite atrodyti nuostabiai vilkėdama net ir močiutės megztą megztinį, jei visas jūsų bendras įvaizdis bus tvarkingas. Būtent todėl, visuomet prieš išeidama iš namų pasirūpinkite tuo, kad visi jūsų drabužiai būtų idealiai švarūs ir gerai išlyginti. Visgi, svarbu pabrėžti, kad natūralių medžiagų drabužius prižiūrėti yra kur kas paprasčiau, o dažnai lyginti jų net nereikia. Todėl, pasirinkusi natūralaus pluošto kardiganus ar megztinius jūs sutaupysite daug savo laiko ir atrodysite stilingai bei gražiai. 

www.linensheep.lt 

Užsakymo Nr. KMC200116

 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: