Nuotraukos šaltinis: unsplash.com

Kiekviena šventė atneša ne tik džiugias akimirkas, artimųjų ir draugų susibūrimą, smagias veiklas ar gardų maistą, bet ir didžiulį galvos skausmą organizatoriams. Dažniausiai kiekvienos šventės planavimas prasideda nuo vietos išsirinkimo.

Jei vietos parinkimas jums itin svarbus, vertėtų išsirinkti tokią, kuri primintų gražiausias akimirkas ar brangius žmones. Tai gali būti pušynas, paplūdimys ar atokus ežero krantas – šventė gali vykti bet kur. Svarbu, kad toje vietoje būtų stogas virš galvos, tačiau tas stogas gali būti ir namų, ir sodybos, ir lauko palapinės – tai visai nesvarbu, jei jūsų išsirinkta vieta jūsų širdžiai artima.

Paviljonai – geriausia išeitis šventėms gamtoje

Paviljonai, arba kitaip – modernios lauko palapinės, puikus sprendimas norintiems surengti šventę gamtoje. Paviljonai tikrai tiks ne tik šiuolaikiškoms krikštynoms, elegantiškoms vestuvėms, romantiškam mergvakariui, bet ir išskirtiniam renginiui ar draugų festivaliui.

Palapinių nuomotojai siūlo platų pasirinkimą įvairių dizainų ir išskirtinių formų lauko palapinių: arkinių, G-kupolo, pagoda, modulinių ar net crown formos paviljonų. Todėl išsirinkti palapinę pagal šventės stilių ar tematiką nebus sunku. Be to, išsinuomojus palapinę, nereikės galvoti apie orą, nes šventės nesugadins net niūriausia orų prognozė. Pirmiausia, paviljonai yra neperšlampantys, todėl puikiai apsaugo nuo lietaus. Be to, palapinės šonus galima uždengti taip suformuojant užuovėją nuo gūsingo vėjo, kuris vasarą Lietuvoje tikrai dažnas, nors ir nekviestas svečias. O jei stipriai kepins saulė, palapinė apsaugos nuo nepakeliamos kaitros ir ryškių saulės spindulių.

Nuotraukos šaltinis: unsplash.com

Rengiantiems šventes palapinėse dažnai kyla klausimas – ar pakaks vietos? Įprastai palapinės gali būti įvairių dydžių: nuo tinkančių šeimos rato vestuvių ceremonijai iki kelis šimtus kviestinių svečių turinčiam renginiui. Be to, dėl savo unikalios konstrukcijos vienodo tipo nuomojamos palapinės gali būti jungiamos vienos su kitomis – tokiu būdu sukuriama daug didesnė erdvė, todėl galite būti ramūs, nes vietos tikrai visiems užteks.

Dar vienas klausimas, kurį dažnai užduoda planuojantys šventę gamtoje – kur galima statyti išsinuomuotą palapinę? Jei ta vieta, kurioje planuojate rengti šventę, privati jūsų erdvė – statykite ten, kur tik širdis geidžia: miške, ant ežero kranto ar kieme. Visgi, jei nesate padėties šeimininkas, teks gauti leidimą, o tada ir paplūdimys bus atviras, ir lankytini gamtos kampeliai priims.

Kaip paviljonų nuoma palengvina šventės organizavimą?

Kad šventė gamtoje netaptų tikru galvos skausmu, paviljonų nuomotojai siūlo ne tik įvairiausių tipų palapinių nuomą, bet ir jų pristatymą, surinkimą, jei reikia, ir kelių palapinių sujungimą į vieną, kad būtų užtikrinta norima šventės erdvė. Be to, šventės organizatorių patogumui, palapinių nuomos svetainėse rasite ir keletą kitų papildomų paslaugų: palapinės papuošimą dekoracijomis ar šventės atributų nuomą. Juk suprantama, kad, norint surengti šventę gamtoje, vien palapinės neužteks. Todėl paviljonų nuomos įmonės gali pasirūpinti ir kitais būtinais šventės atributais. Užsisakę paviljoną, galėsite išsirinkti ir kitų šventei būtinų baldų, dekoracijų ar išskirtinių akcentų.

Baldai

Antras pagal svarbumą, po nuomojamos palapinės, šventės atributas yra baldai. Paviljonų nuomos svetainėse rasite įvairių formų stalų, pagamintų ne tik iš medžio ar plastiko, bet ir metalo. Norint susodinti visus šventės svečius prie stalų, būtina pasirūpinti ir kėdėmis. Rinktis tikrai yra iš ko, nes teikėjai siūlo ne tik plastikines sulankstomas, bet ir elegantiškas medines ar baro kėdes, o jei norite išskirtinumo ir tikro komforto, galite rinktis ir sėdmaišius. Baldų pasirinkimas – tikrai gausus, todėl nesunkiai surasite pagal jūsų šventės tematiką ar stilių tinkančias kėdes ir stalus.

Grindų danga

Jei manote, kad minkštas smėlis ar nelygi žemė nėra pats geriausias parketas šokiams, visada galite užsisakyti grindų dangą. Priklausomai nuo tematikos ir idėjos, galite rinktis paprastas medines grindis, išskirtines pakylas muzikos grupei ar jaunavedžių stalui, o gal net fanerinės grindis su kilimu. Visgi, jei parketas šokiams nėra aktualus, tačiau svarbu dekoras, galite išsinuomoti dirbtinės žolės kiliminę dangą – taip šventės vieta atrodys dar vasariškiau.

Dekoracijos ir kiti šventės atributai

Viena iš populiariausių dekoracijų, puošiančių ne tik šventes gamtoje, bet ir namų pavėsines ar balkonus, yra LED apšvietimas. Tokia dekoracija ne tik suteikia jaukumo, bet ir atlieka praktinę funkciją – apšviečia šventės erdvę tamsiuoju paros metu. Papuoškite savo šventę LED lempučių ar burbuliukų girliandomis, o gal net LED lempučių užuolaidomis. Taip šventė bus daug jaukesnė, romantiškesnė ir šviesesnė.

Nuotraukos šaltinis: pexels.com

Dar vienas populiarus, romantiškas šventės akcentas – šviečiančios raidės. Vestuvėms puikiai tiks užrašas Love arba lietuviškas atitikmuo Meilė. Jei švenčiate krikštynas, galite užsisakyti mažylio vardo raides. Fantazijai ribų nėra. Be to, šviečiančios raidės ne tik puiki dekoro dalis, bet ir išskirtinė vietai fotosesijai.

Dar vienas šventės akcentas – gėlių siena. Tai puiki alternatyva įprastinei nuotraukų sienelei. Be to, tokia dekoracija ne tik derės prie gamtos sukurto interjero, bet ir bus praktiškai panaudota.

Nors paviljonų nuoma – dažniausiai renkamasi šiltuoju metų laiku, visgi nereikėtų išsigąsti ir atsisakyti šventės idėjos gamtoje ankstyvą pavasarį ar vėlyvesnį rudenį. Jei lauke oras nelepins išsvajota šiluma, visada galėsite pasinaudoti šildytuvų nuoma. Žinoma, šildytuvas gali praversti ne tik šaltesnio sezono metu, bet ir vėsesnę vasaros naktį. Be to, kilnojamas šildytuvas suteiks ne tik šilumos ar jaukumo, bet ir trūkstamos šviesos.

Paviljonų nuoma: šventė su dideliais privalumais

Gali atrodyti, kad šventę gamtoje sunku suplanuoti, tačiau pasitelkus į pagalbą palapinių nuomotojus, tokią šventę surengti bus žymiai lengviau, be to, ji turės net keletą privalumų:

  • Pirmiausia, nereikės rūpintis namų švara, nes šventė vyks gamtos apsuptyje;

  • Antra, tokia šventė bus daug įsimintinesnė, nes išskirtinė vieta suteiks daugiau įspūdžių;

  • Ir trečia, nereikės sukti galvos dėl taisyklių, kurių būtina laikytis švenčiant bute ar name. Tad galėsite laisvai šėlti iki tol, kol kojos pavargs, ir dainuoti iš visos širdies lyg pat ryto.

Nusprendę organizuoti šventę gamtoje, tikrai nenusivilsite, nes gamtos apsuptyje jausitės jaukiai, lyg savo namuose. Šį jaukumą gali užtikrinti paviljonų nuomuotojai, kurie siūlo ne tik platų palapinių pasirinkimą, bet ir kitų šventės jaukumui ir patogumui užtikrinti būtinų priedų ir atributų nuomą.

Užsakymo Nr. KMC210033

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: