Organizatorių archyvo nuotr.

Žiedai kaip puošmena yra mėgstami nuo pačių seniausių žinomų žmonijos istorijos laikų. Seniau puoštis žiedais galėdavo tik kilmingieji, tai buvo jų privilegija. Dažniausiai žiedus mėgo moterys, tačiau kartais buvo kuriami ir vyrams tinkami žiedai, dažniausiai su kokiu nors tamsiu akmeniu. Mūsų laikais žiedai ir kiti juvelyriniai dirbiniai tapo laisvai prieinami kiekvienam, jų įsigyti gali net ir nelabai pasiturintys žmonės, nes pasirinkimų ir kainų būna labai įvairių. Skaitydami toliau sužinosite apie galimus žiedų pasirinkimus.

Žiedai įvairiomis progomis

Pirkdami žiedus pirmiausia rasite daug pasirinkimų, skirtų tam tikra proga (sužadėtuvės, vestuvės). Galimi ir paprasti, neproginiai žiedai, kurie savo puošnumu toli gražu nenusileidžia pirmiesiems. Renkantis žiedus reikėtų pagalvoti, koks stilius Jums labiau patinka. Vienų akis labiau traukia klasikiniai žiedai, kitus vilioja modernūs, kuriems būdingos netradicinės, aštrios formos ir drąsus dizaino sprendimai.

Išskirtinis asmenybės grožis

Žiedas, kaip ir bet kuris papuošalas atskleidžia Jūsų asmenybę ir pabrėžia tam tikras charakterio savybes. Kokias grožio detales norėtumėte atskleisti ir paryškinti nešiojamu žiedu? Žiedus galite rinktis su brangakmeniais arba be jų. Brangakmenių formas ir spalvas puikiai tinka derinti su akių ar plaukų spalva, drabužių spalva ir stiliumi. Ypač didelę variantų gausą čia atras moterys.

Žiedų gamyba pagal individualius poreikius

Jeigu pateiktame juvelyrinių dirbinių asortimente nerasite to, kas patinka, žiedai gali būti sukurti taip, kad idealiai atitiktų Jūsų poreikius. Kreipkitės į patyrusius juvelyrikos meistrus, kurie kuria pačių įvairiausių formų ir dizaino žiedus. Žiedai gali būti iš aukso, balto aukso, sidabro, kitų tauriųjų metalų ar jų lydinių. Labai skiriasi ir žiedų kainos. Sau tinkamą variantą ras tiek pigesnių, tiek vidutinės kainos, brangių ar net itin brangių pasirinkimų ieškantieji.

Ypatingai puošnūs, stilingi, pačio įvairiausio dizaino žiedai geromis kainomis! Įsigykite iš patyrusių juvelyrų, kurie pasirūpins sukurti žiedus pagal Jūsų užsakymus.

Daugiau apie žiedus ir kitus juvelyrinius dirbinius sužinosite: https://fashiongold.lt/lt/

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: