Organizatorių archyvo nuotr.

Įvairi atributika su logotipais – puikus būdas reprezentuoti įmonę ar konkrečius gaminius, paslaugas. Nors galimybių gausu: krepšiai, puodeliai, rašikliai, užrašinės, vis dėlto populiariausias pasirinkimas – marškinėliai. Marškinėliai su logotipu dažnai dovanojami tiek darbuotojams ar verslo partneriams, tiek klientams. Tačiau jei drabužis nėra stilingas, neatitinka įvaizdžio, pomėgių ar tiesiog figūros tipo, ne visi lieka patenkinti tokia dovana. Tinkamai parinkus marškinėlių modelį, jie gali tapti ne tik žaisminga, bet ir mėgstama, noriai dėvima aprangos detale.

Stilinga ir praktiška įmonės reprezentacija

Kiekvienai įmonei svarbu save parodyti iš geriausios pusės. Marškinėliai su užrašu ar logotipu gali būti labai originali ir praktiška dovana, padėsianti pasiekti šį tikslą. Ji:

  • Didina žinomumą ir padeda kurti reikiamą įvaizdį. Sakoma, kad žmones sutinkame pagal drabužį, todėl ir įmonę reprezentuojantys marškinėliai yra tarsi vizitinė jos kortelė. Ji gali ne tik padėti suformuoti teigiamą šiuolaikiško įmonės įspūdį, bet ir suteikti informacijos potencialiems klientams. Juk galite užsisakyti marškinėlius, ant kurių atspausdintas ne tik prekinis ženklas, bet ir papildomi duomenys: el. pašto adresas, telefono numeris, interneto svetainės adresas. Dėl to tokia reprezentacija yra efektyvesnė ir pigesnė nei reklama žurnaluose ar stenduose.

  • Įmonė atrodo vieningiau, solidžiau. Marškinėliai su logotipu gali būti įmonės uniformos dalis. Tai itin praktiška dovana, nes darbuotojams kils mažiau rūpesčių dėl aprangos pasirinkimo. Paprastus marškinėlius galima derinti beveik prie visko: ir prie džinsų, ir prie sijono, ir prie švarko. Didelių renginių metu taip lengviau ne tik efektyviai reprezentuoti įmonę, bet ir atpažinti kolegas minioje.

  • Yra universali. Marškinėlių pasiūla spalvų, dydžių, modelių atžvilgiu yra ypač plati. Dėl to pasirinkti tinkamiausią, įmonės vertybes ir žinutę geriausiai perteikiantį variantą – tikrai nesunku.

Marškinėliais galima lengvai perteikti skirtingas įmonės savybes. Nuo dizaino madingumo iki vietos, kur bus spausdinamas logotipas ar užrašas – tokia reprezentacinė priemonė pasižymi išties dideliu pritaikomumu.

Kad visi liktų patenkinti dovana

Dažna klaida gaminant marškinėlius su įmonės logotipu – netinkamai parenkamas modelis, neskiriama arba skiriama per mažai dėmesio gaminio kokybei ir išvaizdai. Kad iš daugybės variantų išsirinktumėte tinkamiausią ir visi liktų patenkinti, atkreipkite dėmesį į svarbiausius dalykus: spalvą, formą, audinį. Marškinėliai su logotipu turėtų būti tokios spalvos, kuri geriausiai reprezentuoja įmonę, jos idėjas ir veiklą, tačiau taip pat – ir patrauklios dovanos adresatams. Dėl to spalvos privalo būti kruopščiai atrinktos ir suderintos.

Renkant marškinėlius darbuotojams, labai svarbu ir audinio kokybė. Medžiaga turi būti ilgaamžė, patvari ir lengvai prižiūrima, neprarasti formos ir spalvos net dažnai dėvint, skalbiant, lyginant. Be abejonės, geriausias audinys – medvilnė, nes ji yra minkšta, laidi orui, gerai sugeria prakaitą. Taip pat medvilnė labiau tinkama dekoravimui, ant tokių marškinėlių logotipas išlieka ilgiau.

Kad marškinėliai su logotipu atrodytų gerai, jie turi tikti prie figūros. Pavyzdžiui, moterims plačiais pečiais tinka marškinėliai gilesne iškirpte, o turinčioms smėlio laikrodžio figūrą labiau tiktų prigludę prie kūno. Vyrams taip pat svarbu atsižvelgti į marškinėlių modelį: pavyzdžiui, turintiems stambų kaklą netiks V formos iškirptė. Geriausia išeitis – jei tik įmanoma, leisti pasirinkti kiekvienam darbuotojui labiausiai tinkantį modelį ir iškirptę. Jei marškinėlius dovanosite klientams, nepažįstamiems žmonėms, tiesiog užsakykite skirtingų modelių.

Tam, kad marškinėliai būtų mėgstami darbuotojų, jie turi būti kruopščiai parinkti, priderinti prie poreikių. Be to, marškinėliai su logotipu turėtų būti dekoruoti raiškiu, kokybišku spaudiniu. Būtent toks, atidžiai ir dėmesingai parinktas drabužis atliks visas savo funkcijas – nuo komforto, patrauklumo užtikrinimo iki reprezentacijos.

Užsakymo Nr. KMC180104

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: