Pixbay.com archyvo nuotr.

Tais atvejais, kuomet neturite galimybės atvykti į veterinarijos kliniką, pravartu išsikviesti veterinarą į namus. Atvykęs veterinaras apžiūrės Jūsų augintinį ir suteiks profesionalią pagalbą. Ši paslauga vertinga ypač tuomet, kai sudėtinga išvykti kartu su augintiniu, kuris sunkiai pakelia kelionę į veterinarijos kliniką. Skaitykite toliau ir sužinokite, kokios veterinarijos paslaugos gali būti suteiktos Jūsų augintiniams namuose.

Plati veterinarinių paslaugų įvairovė

Į namus iškviestas veterinaras gali suteikti naminio gyvūno apžiūrą ir vietoje išgydyti įvairius susirgimus. Vis dėlto, dažnai pasitaiko atvejų, kuomet išvykimas į veterinarijos kliniką yra neišvengiamas. Taip nutinka tuomet, kai reikalingi papildomi tyrimai bei procedūros. Tokiu atveju apžiūrą atlikęs ir apie būtinybę į keliauti į kliniką pranešęs veterinaras, esant poreikiui, padės nugabenti Jūsų augintinį.

Veterinarijos klinikoje yra visa tyrimams bei procedūroms reikalinga įranga, kurios neišeina pergabenti kitur, todėl būtinas atvykimas. Į namus veterinaras dažniausiai kviečiamas kiek paprastesnėms procedūroms atlikti: sterilizacijai arba kastracijai, eutanazijai, įprastai apžiūrai, taip pat vakcinacijai ar čipavimui. 

Atvykęs veterinaras paskirs reikiamą gydymą ir suteiks skubią pagalbą bet kuriuo paros metu. Veterinarai budi visą parą septynias dienas per savaitę ir yra pasirengę atsiliepti į Jūsų skambučius, atvykdami nurodytu adresu nedelsiant. Viskas specialiai Jūsų augintinių gerovei, patogumui bei sveikatai!

Daugiau apie teikiamas veterinarijos paslaugas rasite: https://www.greitojizirafa.lt/ 

Užsakymo Nr. KMC200132

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: