Organizatorių archyvo nuotr.

Slides tepk vasarą, o dovanų kuponą griebk šiandien! Nors apie vasarą dabar gali tik pasvajoti, kojas nusiskusti norisi jau dabar. Gal ir neverta ilgai laukti? Grupinis.lt rasi viliojančių nuolaidų vandens pramogoms. Nespėsi nė prisiliesti prie vandens, o kainos privers sudrėkti padus! 

Undinėlė išsiilgo vandens?

Jei akvameno prigimtis neilgai tveria be vandens ir trokšte trokšta chloro gūsio, ko snaudi? Marš į baseiną! It žuvytė vandeny pasijusi, kai aplankysi visas įmanomas spa procedūras, gerai paprakaituosi pirtelėje ir įsisuksi į džiakuzi. 

Sunkios savaitės čempionui norėsis tik ištiesti pėdas ir atsigauti. Nusibaigusiems lieka reabilituotis gydomųjų procedūrų metu. O jei dar masažiuke gerai praminkys, tai nuovargio neliks nė kvapo!

Liaukis su tais sentimentais. Bla bla bla, prisiminimai apie duona kvepiančią pirtį ir perbalusius veidus, kai ant galvutės šoki į prūdą. Nebepliurpk, kviesk draugus! Pagaliau atsigriebsi už draugų niekšybes išplakdamas(-a) vantomis!

Namisėdai sunku išsijudinti iš kiauto?

Tai štai kur šuo pakastas. Augintinį iškeitei į vaikus ir pamiršai, ką reiškia ilsėtis? Beibiai dar nekalba, bet oi kaip jie pramogauja! Apsigimę plaukikai žaviai papozuos prieš neperšlampamą smartfoną. Nespėsi susivokt, o jau praaugs patį(-čią) ir varžysitės, kuris geriau plaukia. 

Tik nepamanyk, kad sensti. Dar prieš akimirką siuntei mėmus, o dabar kažką bambi. Atsipalaiduok. Iššokinėk tą pyktį ant vandens batuto! Jei norisi išsirėkti, WAKE INN parke nuo ekstrymo gali kiek žilstelėti. Jei norėsis ramiau paplaukioti, lipk ant irklentės. Tik nepamiršk dainuoti, kiečiau atrodysi. 

Po tokio pramogų komplektėlio ilgai neatsigaus tiek vaikai, tiek suaugusieji. Nepasirašai šiai aferai? Taupai? Vandens pramogų pigiau iki kaklo. Tik panaršyk Grupinis.lt.

Kas pirmas atidarys maudymosi sezoną?

Galiu lažintis, kad tas bičas, kuris kiaurą žiemą vaikšto su šortais. Kol nepriaugai iki tokio fenomeno, pasėdėk prie eketės, gal ištrauksi ką didesnio.

Kitą vasarą nekartok tų pačių klaidų. Išvykai prie ežeriuko išbandyk šį tą ištaigingesnio. Geru oru pasiirstykit katamaranu, pralėkit kateriu ar pasikepkit ko gardaus ant plausto. Susigrūdę neplaukit. Kas nors gali pasižvalgyti po ežero dugną. Jei neišsikrapštėt iki sutemų, ne problema. Naktinės baidarės išgelbės situaciją. 

Sakai, tradiciškai atostogos pajūryje? Dar neplanuoji? Baik juokus, tik internetu rasi tokių nuolaidų. Grįžęs(-usi) nustebinsi babą kaip ireisi ant daikto, panašaus į lyginimo lentą. Šiurpuliukai prabėga vien pagalvojus apie skrodžiamas bangas ir nuostabų saulėlydį jūroje…

Užsakymo Nr. Nr. KMC210008

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: