(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Vienintelis Lietuvoje investicinis bankas „Finasta” atnaujino savo prekybos vertybiniais popieriais platformą: klientams suteikiama galimybė prekiauti ir užsienio biržose. Nuo šiol banko internetinėje prekybos sistemoje klientai galės prekiauti 30 užsienio valstybių biržų. JAV, Vakarų Europos ir Skandinavijos biržose užtikrinamas momentinis pavedimų perdavimas ir vykdymas.

„Ketiname ir toliau skirti investicijų banko elektroninėms paslaugoms vystyti. Planuojame nuolat tobulinti banko „Finasta” prekybos internetu sistemą, atsižvelgdami į aktyvių investuotojų lūkesčius ir poreikius. Neabejoju, kad patogus ir funkcionalus prekybos vertybiniais popieriais įrankis paskatins šalies investuotojus aktyviau veikti kapitalo rinkose, be to, leis jiems patogiai ir efektyviai pasiekti asmeninių investicinių tikslų,” – sako AB banko „Finasta” Kapitalo rinkų departamento direktorė Laura Žalaitė.

Atnaujintoje platformoje taip pat suformuota itin detali kliento portfelio ataskaita, leidžianti išsamiai nagrinėti prekybos duomenis. Kaip ir iki šiol, naudodamiesi prekybos sistema klientai gali prekiauti NASDAQ OMX Baltijos biržose, taip pat biržoje prekiaujamais fondais (ETF).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: