Organizatorių nuotr. / Kauno „Rotaract“ klubas

Kauno „Rotaract“ klubas kviečia registruotis į tradiciniu tapusį projektą „Rotary akademija 2016“. Pagrindinis projekto tikslas – drąsinti jaunus žmones tapti sėkmingais ir atsakingais visuomenės piliečiais.

„Rotary Akademijoje“ jaunam žmogui suteikiama galimybė susipažinti ir pabendrauti su įmonių vadovais, verslininkais ar savo sričių profesionalais neformalioje aplinkoje. Šiemet projekto mentoriais tapo Kauno „Rotary“ klubo atstovai UAB „Eurokornus“ generalinis direktorius Egidijus Trumpa, UAB „Kauno autobusai“ generalinis direktorius Mindaugas Grigelis ir UAB „Nemuno baldai“ direktorius Kęstas Moroza.

„Rotary akademijoje“ studentai mokosi ne iš vadovėlių, o iš pavyzdžių – sėkmingų verslininkų, savo srities profesionalų ir visuomenėje pripažintų autoritetų“,  – teigia šių metų „Rotary Akademijos“ organizatorius, Kauno „Rotaract“ klubo atstovas Arnas Peckevičius.

Projekto metu studentai individualiai, neformalioje aplinkoje susitiks su mentoriais ir diskutuos aktualiomis temomis bei ieškos atsakymų į rūpimus klausimus. Dalyviai taip pat turės galimybę dalyvauti kviestinių svečių paskaitose ir seminaruose, kurių metu įvairių svečių profesionalai dalinsis savo patirtimi.

„Rotary akademija“ unikali tuo, jog studentui suteikiamas šansas susipažinti ne tik su veikliais, perspektyviais bei įkvepiančiančiais bendraamžiais, bet ir pabendrauti su visuomenėje pripažintais autoritetais – „Rotary“ klubų nariais. „Galiu drąsiai sakyti, jog mentorius man padėjo atsakyti ne tik į profesinius klausimus, bet ir padėjo išspręsti įvairias gyvenimiškas situacijas. Ilgainiui su mentoriumi tapome draugais ir bendraujame su juo iki šiol“ – sako „Rotary akademijos” alumni, dabartinis Kauno „Rotaract “ klubo prezidentas – Martynas Asakavičius.

Registracija į projektą „Rotary akademija“ vyksta 2015 m. gruodžio 1 d. – 2016 m. sausio 15 d. adresu http://www.rotaryakademija.lt/registracija/ . Iš visų norinčių dalyvauti organizatoriai atrinks 20 dalyvių, atsižvelgdami į kandidatų motyvaciją ir norą įgyti neįkainojamų žinių.

Kauno „Rotaract“ klubas tai – tarptautinė nepolitinė jaunimo organizacija, kuri skatina lyderystę ir atsakingą pilietiškumą, pripažįsta aukštus etinius standartus versle bei siekia tautų supratimo ir taikos.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: