Organizatorių archyvo nuotr.

Festivalis „Daugirdas gyvai” tęsia muzikos vasarą Nemuno krantinės amfiteatre ir šį ketvirtadienį, liepos 12 d., klausytojus kvies į penkerių metų sukakties koncertą.

Nors visą vasarą vykstantis festivalis visus koncertus dedikuoja jubiliejui, ir dovanoja penkis nemokamus koncertus, šis bus ypatingas ne tik dėl išskirtinio muzikantų sąstato, kuriame dalyvauja žymūs Lietuvos ir JAV atlikėjai, tačiau ir visą vakarą truksiančiais siurprizais susirinkusiems. Vyks fotografės Laimos Geležiūtės parodos „Foto viražai” atidarymas, mini degustacijos bei parasparnių klubų „Penktasis vandenynas” ir „Mad Pilots” pasirodymas (atsižvelgiant į oro sąlygas). Dėl permainingų orų tradicinė koncerto vieta gali būti perkelta į „Daugirdo” viešbučio fojė, gali keistis programa.

Jubiliejinio koncerto vinis – Petro ir Dominyko Vyšniauskų, Arkadijaus Gotesmano bei šeimyninio dueto iš JAV kontrabosisto Tom Blancarte ir saksofonininkės Louise Jensen projektas. Tai daugiaskluoksnis projektas, kuris atskirai leis išgirsti amerikiečių porą, Petro ir Dominyko Vyšniauskų bei Arkadijaus Gotesmano trijulę. Taip pat šių dviejų kolektyvų bendras muzikines idėjas. Projektas rengia galingą džiazo sprogimą. Tai vienas naujausių Petro ir Dominyko Vyšniauskų projektų įvyksiančių šią vasarą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: