(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Viešosios tvarkos darbuotojai lapkričio 8-12 dienomis surašė 36 administracinės teisės pažeidimo protokolus.

Didžioji dalis protokolų surašyta už miestų ir kitų gyvenamųjų vietovių tvarkymo ir švaros taisyklių pažeidimus. Vienas protokolas surašytas už Miestų ir kitų gyvenamųjų vietovių želdinių apsaugos taisyklių pažeidimus. Jie išsiųsti nagrinėti Kauno ir kitų miestų, rajonų Administracinėms komisijoms prie savivaldybių tarybų.

Didelis dėmesys skirtas sanitarinių objektų, atliekų surinkimo konteinerinių aikštelių, kontrolei seniūnijose. Patikrinti 24 objektai Eigulių, Dainavos, Centro bei Žaliakalnio seniūnijose.

Operatyviai atsakyta į gyventojų skundus, paklausimus raštu bei telefonu dėl savavališkų automobilių aikštelių įrengimo, dėl atvykimo į Viešosios tvarkos tarnybą ir Sanitarijos inspekciją, daugiabučių namų savininkų bendrijoms atsakyta dėl komunalinių atliekų surinkimo konteinerių bei dėl neeksploatuojamų transporto priemonių laikymo kiemuose.

Viešosios tvarkos tarnyba tyrė skundus, nuvykdama į įvykio vietą dėl pjaunamų medžių neturint Savivaldybės nustatyta tvarka išduoto leidimo; dėl statomų transporto priemonių ant vejos; dėl neeksploatuojamų transporto priemonių; dėl reklaminių iškabų neturint Savivaldybės nustatyta tvarka išduotų leidimų; dėl neregistruotų gyvūnų; Alantos g. dėl antisanitarinių sąlygų; Kulvos g. dėl lauko tualeto ir komunalinių atliekų; Topolių g. dėl bute laikomų šunų.

Taip pat vykdyti tęstiniai darbai – reklaminių iškabų bei prekybos viešoje vietoje kontrolė.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: