Kaune oficialiai atidaryta pirmoji Kaune „iDeal“ parduotuvė, kurioje kauniečiai jau gali įsigyti pasaulinio garso kompanijos „Apple“ produkcijos.

Savinininko Mariaus Tikuišio teigimu, atidaryti dar vieną parduotuvę Kaune jį paskatino sunkmetis: „Kaune niekada nebuvo specializuotos „Apple“ parduotuvės, o dėl ekonominės krizės užsidarė ir daugelis mažmenininkų. Taigi, sugedus kompiuteriui ar kitam prietaisui, kauniečiams būtų tekę vykti į sostinę. Sumaniau šią klaidą ištaisyti ir investavau į naują parduotuvę. Nesinorėjo, kad kauniečiai liktų be „Apple“ produkcijos ir techninio serviso.“

Kauno Akropolyje įsikūrusiame salone bus galima įsigyti pačios įvairiausios „Apple“ produkcijos: pradedant naujausiais, neseniai Kalifornijoje oficialiai pristatytais gaminiais (atnaujintais „iMac“ linijos kompiuteriais, nešiojamaisiais „MacBook“ kompiuteriais su moderniu „LED-backlit“ displėjumi ir „Magic“ pelėmis su lytėjimui jautriu „Multi-Touch“ paviršiumi), baigiant puikiai žinomais produktais ir aksesuarais.

„1994-aisiais, kai tapome „Apple“ produkcijos platintojais Lietuvoje, apie šį prekės ženklą žinojo tik leidybos bei grafinio dizaino profesionalai ir nedidelis ratas IT specialistų. Bet mes nuo pat pradžių tikėjome ir tebetikime, kad „Apple“ kompanijos gaminiai įdomūs plačiam vartotojų ratui, nes pasižymi labai aukšta kokybe, pritaikymo galimybėmis, inovatyvumu ir begaliniu technologiniu potencialu“, – įsitikinęs jau 15 metų „Apple“ produktais ir aksesuarais prekiaujantis dviejų parduotuvių „iDeal“ šeimininkas M.Tikuišis.

Reklama: Pirkti iš „Allegro”

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: