adorebox.lt archyvo nuotr.

Kaune šią savaitę duris atvėrė vienetinių rūbų butikas „AdoreButique“. Idėjos autorė, dizainerė Vilma Prūsaitytė pasakoja, kad ši mintis kilo stebint kylančią vienetinių rūbų paklausą ir siekis sukurti vietą, kurioje visi talentingi rūbų dizaineriai galėtų pristatyti savo kūrybos darbus.

Vilma prisimena, kad mada susidomėjo jau nuo mažens, o pirmuosius savo rūbus sukūrė būdama vos 16 metų, nes norėjo pasipuošti eidama į šokius. Tai buvo sijonas ir palaidinė.

Vedina savo pašaukimo, ji pasirinko mados inžinerijos ir dizaino studijas, kuriose išmoko kūrybos subtilybių bei nedelsdama įgytą patirtį pritaikė tolimesniam savo profesiniam tobulėjimui.

„Studijuodama susipažinau su daugybe jaunų ir talentingų rūbų dizainerių, kurie tiesiog degė aistra savo darbui ir kūrė tikrai unikalius darbus. Tačiau rinka diktuoja savo sąlygas. Didieji prekiniai ženklai užgožę smulkiuosius kūrėjus ir norint būti pastebėtam reikia daugiau nei meilės savo darbui. Taip kilo mintis atidaryti butiką, skirtą visiems talentingiems mados kūrėjams“, – pasakoja Vilma Prūsaitytė.

Įgyvendinti savo svajonę galutinai pastūmėjo praeitais metais vykęs stiliaus ir mados renginys „Adore Night“, kuriame dizainerė pristatė savo kolekciją „Po užmerktomis akimis“. Dalis kolekcijos buvo nupirkta tiesiai nuo podiumo.

„Tai buvo viena iš pakiliausių mano gyvenimo akimirkų“, – su šypsena prisimena Vilma.

Butikui dizainerė pasirinko nedideles, jaukias patalpas esančias interjero dizaino centre Artis. Vilma pasakoja, kad šį sprendimą įtakojo subtilus interjeras bei galimybė praplėsti butiko ribas padaugėjus vienetinių rūbų pasiūlai.

Šiuo metu butike pristatomos kolekcijos skirtos visiems norintiems atrasti savitą stilių ir išreikšti savo individualumą su stilingais vienetiniais rūbais. Sau tinkantį drabužį čia ras kiekvienas, nepriklausomai nuo amžiaus lyties ar pajamų. Apranga skirta kasdieniniam nešiojimui ir įvairioms progoms.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: