(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Trečiadienį Kaune, Pramonės prospekte, duris atvėrė didžiausias Lietuvoje „McDrive” tipo „McDonald‘s” restoranas. Tai bus pirmasis restoranas su moderniai įrengtu vaikų sporto ir laisvalaikio kambariu. Į restoraną, sukūrusį 40 naujų darbo vietų, investuota apie 7 mln. litų.

Atidarymui restoranas papuošė miestą 6 metrų aukščio sniego senio skulptūra.

„Antrajame pagal dydį šalies mieste iki šiol veikė tik vienas mūsų restoranas, sutraukiantis įspūdingus lankytojų srautus. Palyginimui Vilniuje veikia penki „McDonald‘s” tinklo restoranai, tad matydami Kauno potencialą ir poreikį iš lankytojų pusės, žengėme šį plėtros žingsnį”, – sakė Melo Hili, „McDonald‘s” restoranų tinklo generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Naujasis „McDonald‘s” restoranas Kaune yra antrasis pagal dydį šalyje ir didžiausias tinklo „McDrive” tipo restoranas. Jo plotas beveik 500 kv. m, lankytojų erdvėje vienu metu jis gali priimti daugiau nei 110 svečių. Jame šiuo metu talkina 40 darbuotojų komanda, dar 20 žmonių planuojama pagal poreikį priimti įsibėgėjus restorano veiklai. Į naują restoraną tinklas investavo 7 mln. litų.

„Reikšmingos verslo investicijos rodo, kad Kaunas išlieka patrauklus verslininkams. Tokie projektai miestiečiams svarbūs ne tik dėl įnašo į miesto biudžetą, bet ir dėl sukuriamų naujų darbo vietų”, – sakė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Pasak „McDonald‘s” rinkos vadovės Lietuvai Virginijos Girulskos, naujasis Kauno „McDonald‘s” restoranas bus vienas iš didžiausių į šeimos laisvalaikį orientuotų restoranų.

„Jo interjeras išsiskiria modernia aplinka ir naujausiomis lankytojų aptarnavimo technologijomis. Tačiau didžiausia naujiena Lietuvos mastu – restorane veiksiantis „Fun&Gym” vaikų laisvalaikio ir sporto kambarys, kuris, tikimės, sulauks didžiulio mažųjų lankytojų dėmesio”, – džiaugėsi V. Girulska. Pasak jos, šiame restorane lankytojai galės ne tik užkąsti, bet ir smagiai praleisti laiką su artimaisiais ir šeima žaisdami krepšinio ar kitus sporto žaidimus specialiai įrengtame kambaryje.

Netoli judriausios miesto sankryžos įsikūrusio „McDonald‘s” restorano „McDrive” zona bus patogi ir vairuotojams – čia užsukę jie galės patogiai nusipirkti pamėgto maisto. Šiame restorane kaip ir kituose veiks nemokamas bevielis interneto ryšys, operatyvaus aptarnavimo sistema, bus naudojamos naujos maisto technologijos, leidžiančios sunaudoti jo gamybai mažiau riebalų ir greičiau pagaminti produktą.

„McDonald‘s”

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: