Kaune įvyko naujų
(c) Zalgiris.lt archyvo nuotr.

„Žalgirio“ aistruoliai 2011-2012 m. sezone pamatys atsinaujinusį ir pagausėjusį „Žalgirio“ šokėjų būrį. Merginos, panorusios prisijungti prie šokėjų kolektyvo, birželio 14-ąją rinkosi „Žalgirio“ treniruočių centre. Čia per dvi minutes panelės turėjo atskleisti savo gebėjimus šokti ir įrodyti, kad yra vertos pretenduoti į „Žalgirio“ palaikymo grupę.

Atrankoje dalyvavo šešiolika merginų, iš kurių dvylika toliau treniruosis kartu su „Žalgirio“ šokėjomis. „Žalgirio šokėja visų pirma turi būti aistringa fanė,“ – svarbiausią savybę įvardino atrankoje dalyvavusi Rūta.

Šokėjų atrankai vadovavo vienas garsiausių Lietuvos choreografų Kęstutis Baranauskas, kuris ir toliau dirbs su „Žalgirio“ šokėjomis. „Mes kartu su „Žalgirio“ vadovybe bandysime šiek tiek pakeisti požiūrį į krepšinio šokėjas. Mėginsime įdėti daugiau choreografijos ir tam tikrų elementų, padėsiančių merginoms geriau atsiskleisti“, – mintimis dalinosi K. Baranauskas.

Taigi krepšinio aistruoliai „Žalgirio“ arenoje pamatys ne tik daugiau šokėjų, bet ir atnaujintą šokių repertuarą. O kito sezono metu grupės vadove taps Diana Gandrimė, kuri iki šiol pati šoko „Žalgirio“ šokėjų kolektyve.

Žalgiris.lt pateikia vaizdo įraša iš atrankos, jį rasite čia.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: