(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Ateinantį mėnesį keičiami 8-ojo troleibusų ir 10, 17, 21 bei 34-ojo autobusų eismo tvarkaraščiai.

Maršruto Draugystės g. – Varnių g. troleibusai darbą pradės 10 minučių anksčiau, o baigs beveik tuo pat metu. Tačiau koreguojama daugelis šeštadienių ir sekmadienių tvarkaraščio išvykimo laikų, 2 min. trumpinamas trasos įveikimo laikas. Darbo dienomis troleibusai važiuos pagal šiuo metu galiojantį tvarkaraštį.

10-ojo maršruto autobusai kitą mėnesį savaitgaliais nuo pietų važiuos keliomis minutėmis pakoreguotais laikais. Labiausiai keičiasi paskutinio reiso išvykimo laikas: nuo 2-osios ligoninės šiuo metu išvykstantis 21:24 val., nuo gegužės išvažiuos 21:00 val. Atitinkamai iš galinės Partizanų g. stotelės 20:22 val. išvykstantis autobusas išvažiuos 11 min. anksčiau. Darbo dienomis autobusai kursuos esamu tvarkaraščiu.

Vėlinamas 17-ojo autobusų maršruto darbo dienomis kursuojančio paskutinio reiso išvykimo laikas, jis keičiamas į 19:49 val. iš Prūsų g. stotelės. Ir atitinkamai 15 min. anksčiau išvyks iš Palemono keramikos stotelės.

Gera naujiena Salių sodų gyventojams – nuo kito mėnesio 21-ojo maršruto Partizanų g. – Mega autobusai darbo dienomis, važiuodami nuo Partizanų g. link Megos, vakare pro Salius pravažiuos dar vieną kartą. Papildomas reisas, užsuksiantis į Salius, iš Partizanų g. galinės stotelės išvyks 18:24 val. ir Salius pasieks 19:16 val. Šis pokytis svarbus sodų gyventojams, norintiems po darbų iš miesto pasiekti Salius vėliau, taip pat naudinga sodininkams, pageidaujantiems vėliau grįžti į Kauną. Nuo miesto atvykęs ir į Salius užsukęs autobusas, ne tik atveža iš miesto atvykusius keleivius, bet ir Saliuose atvykusius paveža iki Megos. Savaitgalio eismo tvarkaraštyje pakoreguoti reisų po 16 val. išvykimo laikai, tačiau maršruto darbo laikas nesikeičia.

Gerinimas susisiekimas ir Švenčionių g. gyventojams – 34-ojo maršruto autobusai savaitgaliais važiuos nebe 4, bet 5 kartus – pridedamas rytinis reisas iš galinės Švenčionių g. stotelės – 6:53 val. Be to, pusvalandžiu ankstinamas popietinis reisas iš 13:35 val. į 12:59 val. Nežymiai koreguojami ir kitų nuo 12 val. iki pat vakaro organizuojamų reisų išvykimo laikai. Darbo dienų tvarkaraštis nekeičiamas.

Detalesnius Kauno miesto viešojo transporto eismo tvarkaraščius rasite internete adresu www.marsrutai.lt/kaunas arba mobiliuoju telefonu – m.marsrutai.lt

Julius Majauskas,
Viešojo transporto entuziastai! – www.entuziastai.marsrutai.lt

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: