(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Kauno m. savivaldybės Vinco Kudirkos viešoji biblioteka sekmadienį kvietė kauniečius ir miesto svečius į Europos dienos šventę, į Europos savanoriškos veiklos metų renginius bei projekto „Gyvenkim darant gerą“ pristatymą.

Drauge su savanoriais ir mokytojais iš „Vyturio“ katalikiškos ir V. Kudirkos vid. mokyklų bei S. Dariaus ir S. Girėno gimnazijos mokyklų biblioteka spalvingais plakatais ir geriausiais Vyturio vid. mokyklos vaikų piešiniais „Būk savanoris – keisk pasaulį“ džiugino kauniečius, keliaujančius 1-ojo maršruto troleibusu visą dieną. Visiems buvo dalijama informacinė literatūra, atributika, plakatai, kuriuos skyrė Europos komisijos atstovybė Lietuvoje ir Kauno „Europe direct“. Garsinė reklama supažindino su bibliotekos veikla.

V. Kudirkos viešoji biblioteka dėkoja V. Kudirkos vid. mokyklos direktorės pavaduotojai Ritai Morkūnienei, Vitalijai Paulaitienei ir kitoms „Vyturio“ katalikiškos vid. mokyklos pedagogėms už nepaprastai šaunios savanorių komandos organizavimą bei AB „Autrolis“ darbuotojams.

Nuo gegužės 9 d. biblioteka Laisvės alėjoje 57 kviečia aplankyti fotografijų parodą „Savanorystės veidai“ ir V. Kirilovo filatelijos parodą „Raudonasis kryžius“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: