(c) kaunozinios.lt archyvo nuotr.

Informuojame, kad nuo šiandien galite įsigyti Kauno miesto viešojo transporto (KVT) e. bilietus internetu naudodamiesi e. bilieto Kortelės vartotojo portalu, prie kurio galite prisijungti paspaudę ant www.kvt.lt puslapio dešinėje pusėje esančios nuorodos „Įeiti“, arba adresu ebilietas.kvt.lt.

Norime atkreipti dėmesį, kad šiuo metu KVT e. bilietus internetu gali įsigyti SEB, Swedbank ir DnB Nord bankų internetinės bankininkystės naudotojai, vėliau bankų skaičius bus plečiamas.

Kadangi keleiviams pristatomas Kortelės vartotojo portalas yra skirtas ne tik e. bilietų prekybai internetu, bet ir kitoms elektroninėms paslaugoms teikti, jo naudojimas iš esmės skiriasi nuo iki šiol www.kaunobilietas.lt veikusios sistemos, todėl nuolankiai prašome atliekant papildymą naudotis mūsų paruošta pildymo internetu instrukcija.

Šiuo metu Kortelės vartotojo portalas yra nuolat tobulinamas, rengiama išsami jo instrukcija, todėl prašome būti supratingiems, jei Jums kyla klausimų kaip naudotis portalu, portalo teikiamomis paslaugomis – skambinkite nemokama e. bilieto infolinija 8 800 70010 arba rašykite e. paštu kvt@kaunas.lt.

Transporto ir eismo organizavimo skyriaus informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: