Dipolio krepšinio turnyras

Šį sekmadienį Vilniuje, Mykolo Riomerio universiteto sporto salėje (Ašigalio g. 20), įvyks jau trečiasis „Dipolio krepšinio turnyras 2011“, kuriame 14 val. Kauno miesto savivaldybės krepšinio komanda susigrums su Vilniaus miesto savivaldybės vyrais.

Tradicine tapusioje krepšinio šventėje savo jėgas išmėgins ir pajėgiausios Kauno bei Vilniaus mėgėjų krepšinio komandos – į kovą stos abiejų miestų A, B ir C lygų čempionai.

Kauno savivaldybės garbę gins administracijos direktoriaus pavaduotojas Raimundas Miladauskas, miesto tarybos narys Simonas Kairys, Miesto plėtros departamento direktorius Remigijus Skilandis, Informacinių technologijų skyriaus vedėjas Vytautas Augonis bei įvairių sričių vyriausieji specialistai – Andrius Baranauskas, Mantas Lapinskas, Mindaugas Radzevičius, Gintautas Krilavičius bei Algirdas Griauslys.

„Nors Kaunas ir yra Lietuvos krepšinio sostinė, jau du kartus pralaimėjome vilniečiams. Šį kartą vėl žaisime priešo teritorijoje, tačiau taip lengvai nepasiduosime ir bandysime įkasti. Šis dipolio krepšinio turnyras – puikus pavyzdys, kaip du didieji miestai gali dirbti petys petin – turnyrą jau treti metai organizuoja Kauno ir Vilniaus mėgėjų krepšinio lygos“, – džiaugėsi Kauno miesto tarybos narys Simonas Kairys.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: