(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Kauno kolegijos studentų atstovybės funkcija (KKSA) – reprezentuoti Kauno kolegijos studentų veiklą ne tik pačioje kolegijoje, bet ir nacionaliniu lygiu. Kauno kolegijos studentų atstovybėje yra 6 veiklos sritys: Akademinių, Socialinių reikalų, Ryšių su visuomene, Studentų pažymėjimo, Finansinių paieškų, Tarptautinių ryšių.

Visi KKSA padaliniai atstovauja studentų interesus stengiasi gerinti studijų kokybę bei rūpinasi studentų laisvalaikiu. Organizacija stengiasi tobulėti nuolat ieško naujų sprendimų, padedančių atkreipti dėmesį į studentams ir dėstytojams rūpimus dalykus. Tai linksmas, veiklus ir, svarbiausia, didelis studentiškas kolektyvas, kuris atkakliai siekia užsibrėžtų tikslų.

2010 metų spalio mėnesį Kauno kolegijos studentų atstovybė atšventė devintąjį savo gimtadienį. Šiuo metu KKSA priklauso 157 įvairių kursų ir specialybių Kauno kolegijos studentai. Į KKSA gali įstoti visi Kauno kolegijos studentai. Reikia užpildyti anketą, kuri patalpinta organizacijos interneto puslapyje (www.kksa.lt) Anketą taip pat galima rasti ir visų Kauno Kolegijos fakultetų studentų atstovybėse. Ją užpildžius, būtina pateikti fakulteto studentų atstovybės pirmininkui ir atvykti į pokalbį (datą nustato fakulteto studentų atstovybės pirmininkas).

Vienas iš KKSA tikslų – suburti tokią komandą, kuri siektų aukštosios mokyklos, studentų ir dėstytojų gerovės Kauno Kolegijoje ir už jos ribų.

Didelę laisvalaikio dalį organizacijos nariai praleidžia kartu, todėl čia vyrauja draugiška atmosfera, kurioje kiekvienas narys gali prašyti pagalbos ar patarimo įvairiose gyvenimo situacijose.

VIZITINĖ KORTELĖ

  • Interneto svetainė: www.kksa.lt
  • Vadovo vardas, pavardė: Dovydas Kinderys
  • Kontaktai: (8-37) 40 75 56 info@kksa.lt, 868260188, dovydas@kksa.lt
  • Būstinės adresas: Pramonės pr. 20-224, Kaunas
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: