(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Kauno liberalus jaunimas – tai jokiai politinei partijai nepriklausanti, liberaliai mąstančius žmones jungianti, organizacija, oficialiai įsikūrusi 1996 metais. Liberalizmas – ne vien politika, bet ir požiūris į ekonomiką, šiandienos aktualijas, gamtosaugą, švietimą, mediciną, meną, teisę ir svarbiausia – laisvę.

Organizacija vadovaujasi šiomis vertybėmis: asmens laisvė ir atsakomybė, laisva rinka, teisės viešpatavimas, privati nuosavybė, įvairovės tolerancija.

Kauno liberalaus jaunimo organizacija yra susiskirsčiusi savo veiklos sritis į šešis komitetus: viešųjų ryšių komitetą, laikraščio leidimo komitetą, lėšų paieškos komitetą, politinių reikalų komitetą, renginių organizavimo komitetą, projektų rašymo komitetą. Kiekvienas prie organizacijos prisijungęs žmogus nesunkiai ras patinkančią sritį savų idėjų realizavimui ir pritaikymui.

Prie organizacijos prisijungti galima trimis būdais. Pirmiausia, norintys tapti nariais, gali ateiti į organizacijos susirinkimus, vykstančius trečiadieniais, 18 valandą, Ožeškienės g. 9. Antra, galima užpildyti nario anketą, kuri patalpinta internetinėje svetainėje www.laisve.lt. Trečia, galima susisiekti su Kauno liberalus jaunimo skyriaus pirmininke Gabija Grigaityte.

Šiais metais organizacija vykdė projektus „Laisva erdvė jaunimui“ ir „Švęskime Vasario 16 kitaip“, daug diskusijų su įdomiais žmonėmis bei viešųjų akcijų. Organizacija numato mainų projektą su Lenkija, pateikė du projektus į savivaldybės iniciatyvų fondą. Kauno liberalaus jaunimo projektai bet ir supažindina kauniečius su naujovėmis bei leidžia pamatyti savo miestą kitokiomis spalvomis.

VIZITNĖ KORTELĖ:

  • Interneto svetainė: www.laisve.lt
  • Vadovo vardas, pavardė: Gabija Grigaitytė
  • Kontaktai: 861189255, g.grigaityte@gmail.com
  • Būstinės adresas: Ožeškienės g. 9
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: