Kauno pantomimos ir plastikos teatras vasario ir kovo mėnesiais „Girstučio“ kultūros rūmuose rodys tris spektaklius.

Vasario 24 d. 18 val. bus rodomas spektaklis „Gyvieji paveikslai“. Tai muzikinis dailės ir judesio vizualinis spektaklis žymiausių pasaulio dailininkų paveikslų temomis. Spektaklyje profesionalūs mimai vaidins žymiausių pasaulio dailininkų paveikslų siužetus. Susipažinus su paveikslu žiūrovai bus supažindinami su to paveikslo sukūrimo aplinkybėmis, bei suvaidintu siužetu to paveikslo tema.

Kovo 5 d. 18 val. Kauno pantomimos ir plastikos teatras pristatys komediją „Karštai mylėk“. Šis spektaklis – tai teatrinis – muzikinis komiksas skambant fokstroto, tango, valso melodijoms pagal lietuviškos estrados pradininko Antano Šabaniausko dainas. Spektaklyje skambės tokios žinomos dainos kaip „Marytė mėlynakė“, „Paskutinį sekmadienį“.

Kovo 9 d. 18 val. kauniečiai išvys spektaklį – baladę su gyva muzika „Laikrodininkas“. Baladė – legenda, kurioje realistiniai vaizdai persipina su fantastiniais, mitiniais. Tai pasakojimas apie dar vieną žmogaus bandymą sustabdyti laiką. Amžina faustiškoji žmogaus svajonė – sukurti laikrodį, sustabdantį laiką. Tai neįmanoma žmogaus jėgoms – tam gali padėti tik klasikinis sandėris su nelabuoju. Kažkas turi pasiaukoti, kad kiti būtų laimingi.

Daugiau informacijos apie artimiausius Kauno pantomimos ir plastikos teatro renginius rasite: www.pantomimosteatras.webs.com.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: