(c) Zalgiris.lt archyvo nuotr.

Nuo ketvirtadienio, kai lemiamoje Eurolygos A grupės dvikovoje Kauno „Žalgiris“ susitiks su Zagrebo „Cibona“, siekiant išvengti pirotechnikos ir kitų pavojingų priemonių naudojimo rungtynių metu, stiprinama žiūrovų apieškojimo kontrolė, įeinant į Kauno sporto halę,.

Antradienį Kauno „Žalgirio“ biure apsilankė Kauno policijos atstovai bei per „Žalgirio“ rungtynes dirbančios apsaugos tarnybos vadovai. Su pareigūnais buvo aptarti įvairūs saugumo klausimai, taip pat neliko nepastebėtas ir per rungtynes su Vilniaus „Sakalais“ įvykęs incidentas. Policija patvirtino, jog jau yra pradėtas tyrimas dėl „Sakalų“ aistruolių padarytos žalos – sulaužytų durų bei apgadintų sienų, gruodžio 30 d. „Žalgirio“ treniruočių centre vykusio susitikimo metu.

Į teisėsaugos pareigūnų akiratį „Sakalų“ aistruoliai Kaune patenka jau ne pirmą kartą – prieš dvejus metus svečių iš Vilniaus naudotos pirotechnikos priemonės pradegino „Žalgirio“ treniruočių centro grindis.

„Žalgirio“ krepšinio klubo administracijos, policijos pareigūnų ir apsaugos atstovų susitikimo metu buvo nuspręsta dar kruopščiau tikrinti visus žiūrovus įeinančius į Kauno sporto halę. Taip tikimasi išvengti pirotechnikos priemonių naudojimo rungtynių metu, nes tai pažeidžia viešųjų renginių saugos reglamentą bei Kauno sporto halės vidaus tvarkos taisykles. Pažeidėjai nuo šiol sulauks dar didesnių nuobaudų.

Sugriežtintos taisyklės įsigalios jau šį ketvirtadienį, kai „Žalgiris“ susitiks su „Cibona“. Kadangi bilietai į rungtynes sparčiai tirpsta ir sporto halė turėtų būti pilna, siekiant išvengti didelių spūsčių prie įėjimų, žiūrovams yra rekomenduojama į halę atvykti anksčiau.

Aistruoliai, iki šiol nesuskubę įsigyti bilietų į vieną svarbiausių sezono susitikimų, tai dar gali spėti padaryti apsilankę Kauno sporto halės ar visose bilietai.lt kasose. Sezono abonementų turėtojams, Klubo nariams, moksleiviams, pensininkams bei studentams, kasoje pateikus atitinkamą dokumentą, į rungtynes bilietai kainuos net 40 % pigiau.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: