Tik praėjusį savaitgalį valgiau juos svečiuose ir nustūmusi savo tūkstantinius archyvus :) skubėjau juos vėl kuo greičiau išsikepti. Jie puikūs, lipnūs, labai primenantys kaip ankščiau būdavo viščiukas “tabaka”
2 kg. sparnelių naudojau:
šaukštelis paprikos miltelių
žiupsnelis kumino
šaukštelis sezamo sėklų
šaukštelis kmynų
4 skiltelės česnako
pusė citrinos
pipirų
druskos
trys šaukštai aliejaus
trys lašai tobasco padažo
trys šaukštai ryžių acto
ir apie 200 gr. grietinės
Sutarkuoti česnaką, įspausti citrinos sultis ir sumaišyti visus ingridientus dubenėlyje, sumaišyti su sparneliais ir palikti nakčiai marinuotis.
Kepti jei orkaitėje tuomet 180 C. 45 min.
Skanaus!!
Originalus receptas tinklaraštyje Skanus gyvenimas