(c) kaunas.lt archyvo nuotr.

Penktadienį Kaune savo įkurtuves šventė bei būstinę atidarė „Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija”.

Kauno miesto savivaldybės pritarimu Panerių gatvėse gautose patalpose tą vakarą įsikūrė grožio ir meno dirbtuvės, kuriose savo darbus pristatė žymūs miesto menininkai, dizaineriai bei grožio specialistai.

Likus kelioms dienoms iki būstinės atidarymo sugrįžę iš Osle vykusios atviros Norvegijos taurės „2011 Norway Cup Open” asociacijos nariai iš karto pradėjo uoliai ruoštis nė kiek ne mažesniam įvykiui – naujosios būstinės atidarymui.

Improvizuotose meno dirbtuvėse savo autorinius darbus eksponavo Irmantas ir Rasa Kazlauskai, Eglė Leonovienė pristatė savo aksesuarų kolekciją, taip pat buvo galima pasigėrėti dizainerės Dianos – Rūtos Stankevičienės drabužių kolekcijomis bei fotografo Donato Stankevičiaus darbais; asociacijos nariai įmantriomis šukuosenomis ir makiažais papuošė savo modelius bei pristatė tarptautiniuose konkursuose laurus pelniusius darbus.

Viso vakaro metu naujieji asociacijos namai tiesiog pulsavo gyvybe, o susirinkę asociacijos nariai, draugai bei rėmėjai džiugino vieni kitus gera nuotaika.

Naujuosius „Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos” namus savo apsilankymu pagerbė, bei pasveikino gausus būrys gerbiamų svečių: Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas su žmona Jurgita bei vaikais, administracijos direktorė Edita Gudišauskienė, mero patarėjas Vygantas Gudėnas su žmona Maryte bei Vilijampolės seniūnas Algimantas Mickevičius.

Vakaras prasidėjo svečių sutikimu, sveikinimo kalbomis bei linkėjimais. Asociacija savo ruožtu dėkoja Kauno miesto valdžiai už tai, kad jie patikėjo grožio specialistų kuriama vizija bei suteikė galimybę ją po truputį įgyvendinti.

Tiesa, reikia įdėti labai daug darbo, kad gerokai apleistos patalpos taptų grožio specialistų traukos centru, tačiau pirmasis žingsnis žengtas – grožio specialistai jau turi savo būstinę. Labai tikimės, jog ateityje šie namai taps mokymo centru su moderniomis auditorijomis bei kirpimo klasėmis. Taip pat tikimės, jog mums pavyks sukurti atvirą visuomenei grožio centrą, kuriame bus laukiami visi norintys daugiau sužinoti apie grožio specialistų darbą, jame bus vykdomos įvairios grožio meistrų organizuojamos socialinės akcijos.

Taigi šventinis šurmulys baigėsi, o „Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija” nekantriai laukdama pavasario, kuomet bus galima pradėti remonto darbus, ieško rėmėjų bei išteklių bei savo grožio centro idėjos šalininkų, su kuriais pavyktų sukurti dar vieną reprezentatyvų traukos objektą mūsų mieste. Svarbiausia didelis entuziazmas bei noras dirbti ir kurti kartu, nes tik kartu galima pasiekti daug daugiau.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: