(c) organizatorių nuotr.

Kol daug lietuvių vyksta uždarbiauti į Didžiąją Britaniją, vienas britas atvyksta padirbėti čia. Jau kitą penktadienį Kauno „BarBar‘a“, o šeštadienį – Vilniaus „Pacha“ hip hop ir r‘n‘b muzikos gerbėjai  mėgausis  daugkartinio skrečo čempionatų DMC nugalėtojo DJ Matman ritmais.

Dj Matman  keturis kartus tapo Didžiosios Britanijos DMC čempionato finalininku, o 2005 metais laimėjo auksą  DMC Supremacy čempionate.  Profesionaliai  groja jau daugiau nei dešimt metų.

Atlikėjo karjera prasidėjo Anglijos pramoninio miesto Lidso pupuliariuose Hip-Hop vakarėliuose  ‘Drum Major’. Po penkerių sėkmingų metų diskžokėjas persikėlė į daugiau galimybių tekiančią šalies sostinę. DJ Matman šiuo metu plokšteles suka  žymiausiose Londono klubuose   Bungalow 8, Morton’s, the infamous Jazz Cafe, Big Chill House, Cherryjam, The Westbury ir kitur.

Jis taip pat organizuoja vakarėlius ir turi   specialias savo naktis – hip-hop‘o  vakarą  ‘Droppin Science’, eklektišką vakarėlį  ‘Dip-Dab’  ir  funk/soul/disco muzika persmelktą  ‘Funkorama’.

Didžėjus šiuo metu įrašinėja specialius miksus ir skrečą naujam Electronic Arts žaidimui „Skillz“.

DJ Matman dalinosi pultu ir yra daugybės šio amžiaus hip hopo žvaigždžių  bičiulis. Public Enemy, Daddy G (Massive attack),  Adam F, Genius/GZA (Wu -Tang Clan ),  Kid Koala, Fingathing, Skinnyman, Foreign Beggars , Jeru the Damaja ir daugybė kitų atlikėjų jau dalinosi scena su Didžiosios Britanijos skrečo čempionu.

Anglo leidžiamoje muzikoje dominuoja sudėtingi hip hop, r’n’b , dancehall-reggae, dubstep, funk ir D’n’B muzikos stilių kūriniai.

Su DJ Matman prie pulto stos lietuviams jau gerai pažįstamas Dj Black B. Juodaodis diskžokėjus iš Kipro, nuolat sutraukė pilnas sales ne tik Vilniaus „Pacha“, bet ir Kauno “Exit”, Palangos „Honolulu“ ir kituose klubuose.  Šiuo metu jis yra „Pacha“ rezidentas.  Aplink jį sukasi gražiausios Lietuvos merginos, stilingiausia publika bei, žinoma, linksmybės ligi pat paryčių. Blogo berniuko reputaciją pelnęs didžėjus vakarėlio dalyviams žada pateikti hiphopo ir R’n’B kokteilį. Ir greičiausiai ne vaikišką.

Jis išgarsėjo dar Kipre, kur užsiėmė klubinės kultūros kūrimu ir jos populiarinimu.  DJ Black B nesidrovi: „Puikiai išmanau, kaip lankytojams suteikti didžiausią malonumą, nes prieš pradėdamas groti, pats nuolat sėdėdavau kokiame nors klube, klausiausi, analizavau, žiūrėjau, kas publiką „veža”. Netrukus sukūriau savo muzikos koncepciją. Vėliau Kipre įsisukau į klubų steigimo verslą, žinau, kaip juos administruoti, kaip reklamuoti, kaip pritraukti lankytojus ir kaip priversti juos norėti sugrįžti pasilinksminti vėl ir vėl”.

DJ Black B siejamas ir su tokiais klubų mėgėjams gerai žinomais vardais kaip Rampage , Firin Squad & MC Neat. Ši DJ kompanija nuolat bendradarbiauja.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: