(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Žiniasklaidoje vis eskaluojami gandai, kad Kauno miesto savivaldybės tarybos Ūkio ir energetikos komiteto pirmininkas Gediminas Žukauskas yra atstatydintas iš pareigų.

Ūkio ir energetikos komiteto pirmininku toliau dirba G.Žukauskas, nes pats posėdis, kuriame esą jis buvo pašalintas iš pareigų, apskritai neįvyko, nesusirinkus reikiamam skaičiui komiteto narių.

Kadangi posėdis neįvyko, nėra ir tokiais atvejais privalomo komiteto posėdžio protokolo. Tai, kas vyko komitetui skirtame kabinete, neturi teisinės galios, nes posėdis neįvyko.

Komiteto posėdyje buvo ketinama pasiūlyti atsistatydinti G. Žukauskui. G. Žukausko atstatydinimo iniciatoriai K. Mikėnas ir R. Šatkauskas yra rečiausiai šiemet Miesto ūkio ir energetikos komiteto posėdžiuose dalyvaujantys jo nariai.

Atskirais šių metų mėnesiais į posėdį jie nėra atvykę nė karto. K.Mikėnas nė karto nedalyvavo komiteto posėdžiuose sausį ir vasarį, R. Šatkauskas nedalyvavo nė viename posėdyje sausį ir balandį.

„Dėl tokių destrukcinių veiksmų paralyžiuojama komiteto veikla, negalime svarstyti miestui svarbių klausimų“, – sakė G. Žukauskas.

Tarybos sekretoriato informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: