(c) LKF archyvo nuotr.

Su Lietuvos vyrų rinktine kontrolines rungtynes turėjusi žaisti Irano ekipa į mūsų šalį vis dėlto neatvyks. Tačiau aistruoliai rugpjūčio 24 dieną Kauno sporto halėje Lietuvos nacionalinę komandą išvys — rinktinė išmėgins jėgas su sezonui besirengiančiais Kauno „Žalgirio“ krepšininkais.

„Irano krepšinio federacija keletą kartų buvo oficialiai patvirtinusi, kad jų rinktinė atvyks į Lietuvą. Iškilusius sunkumus dėl vizų mes išsprendėme, padarėme viską, ką galėjome, kad jie atvyktų. Tačiau dabar iraniečiai jau nespėja įsigyti bilietų skrydžiui į Lietuvą“, — nusivylimo Irano krepšinio federacijos veiksmais neslėpė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Pakeisti Irano komandą ir išmėginti jėgas su Lietuvos rinktine sutiko Kauno „Žalgiris“, kurio keletas žaidėjų — Mantas Kalnietis, Paulius Jankūnas, Tadas Klimavičius ir Martynas Pocius — su nacionaline komanda rengiasi pasaulio čempionatui.

Lietuvos rinktinės ir „Žalgirio“ mačas rugpjūčio 24-ąją Kauno sporto halėje prasidės 19 val. 10 min. Tai bus paskutinė rinktinės repeticija prieš pasaulio čempionatą. Po mačo nacionalinė komanda bus oficialiai išlydėta į Turkiją.

Lietuvos krepšinio federacijos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: