Lietuvos rinktinės kandidatų sąraše liko 17 žaidėjų

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė, besiruošianti „EuroBasket 2011“ liepos 23 d. baigė pirmąją treniruočių stovyklą Druskininkuose. Po paskutinės treniruotės šiame kurorte Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris įvertino stovyklos rezultatus kaip labai gerus.

„Mes, treneriai, esame patenkinti visų jūsų, vyrai, darbu, – iškart pasibaigus paskutinei treniruotei žaidėjams pasakė K. Kemzūra. – Tikrai patiko, kaip jūs visi dirbote, manau, kad visi kartu žengėme pirmus žingsnius teisinga kryptimi“.

Treneris palinkėjo krepšininkams gerai pailsėti ir sekmadienį atvykti į Palangą, kur nuo pirmadienio prasidės dar vienas pasirengimo etapas.

„Ir pabaigai turiu viena blogą žinią, – baigdamas paskutinį susirinkimą Druskininkuose, sakė K. Kemzūra. – Dar prieš šios stovyklos pradžią visiems sakiau, kad gali būti, jog jau po šio etapo turėsime šiek tiek sumažinti kandidatų skaičių.

Tai yra nemaloni pareiga man, kaip treneriui, bet ji – neišvengiama. Todėl šiandien noriu padėkoti Mindaugui Kuzminskui, Deividui Gailiui ir Artūrui Jomantui. Man patiko su jumis dirbti, tikrai neturiu jums jokių priekaištų. Gal jums reikėjo truputį daugiau laiko, tačiau realybė tokia, kad laiko mes neturime. Kaip ten bebūtų, jūs mums labai padėjote ir tikrai ačiū jums už ta indėlį, kurį jūs jau įnešėte į šią rinktinę. Aš tikiuosi, kad ta savaitė darbo davė ir naudos ir jums, kaip žaidėjams. Todėl sakau ne viso gero, o iki pasimatymo“.

Po šio trenerio sprendimo Lietuvos rinktinės kandidatų sąraše liko 17 žaidėjų.

Antroji rinktinės stovykla prasidės pirmadienį (liepos 25 d.) ir truks iki rugpjūčio 6 d. Jo metu rinktinė jau sužais ir pirmąsias kontrolines rungtynes naujojoje Klaipėdos arenoje – rugpjūčio 4 d prieš Slovėniją ir rugpjūčio 6 d. prieš Gruziją.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: