(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Sekmadienį finišavo Kauno krepšinio mėgėjų lygos “Kauno mero Mažosios taurės” turnyras. Finale, kuris vyko „Kauno energijos“ salėje, susikovė “Ekodoros & FSM” ir “Energijos Sistemų Serviso” (“ESS”). Permainingas ir įtemptas rungtynes rezultatu 90:69 laimėjo „Ekodoros & FSM” ekipa.

Kauno mero Mažosios ir Didžiosios taurių krepšinio turnyre dalyvavo 18-ka komandų. Sužaidus pogrupio rungtynes, komandos pasiskirstė pagal pajėgumus į atskiras grupes. Aukštesnę vietą užėmusios komandos kovojo Didžiosios taurės atkrintamosiose varžybose, o žemesnes vietas užėmusios komandos – Mažosios taurės atkrintamosiose varžybose.

„Krepšinis – neatskiriama kiekvieno kauniečio ir lietuvio gyvenimo dalis. Ir nesvarbu, ar žaidi, ar stebi rungtynes, ši sporto šaka jau tapo neatsiejama mūsų tautos identiteto dalimi, vienijančia jėga. Todėl tokie turnyrai ne tik ugdo bei lavina kūną, tačiau skatina ir bendruomeniškumą bei suartina žmones. Kaunas – Lietuvos krepšinio sostinė ir čia jis niekada nebus pamirštas. Dar kartą sveikinu nugalėtojus“, – sakė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, kuris ir įteikė nugalėtojų taurę „Ekodoros & FSM” komandai.

Didžiosios taurės rungtynės dėl 1-os vietos vyks spalio 27d., trečiadienį, A.Sabonio krepšinio mokykloje, Pašilės g.39 a. Finale susikaus „Radijo Tau“ ir „Bangos“ komandos, po rungtynių vyks apdovanojimo ceremonija.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: