Organizatorių archyvo nuotr.

Kovo 7 dieną,  Moters dienos išvakarėse, Kaunas vienam vakarui taps įspūdinga mados ir meno meka – čia pirmą kartą vyks renginys „Mados ir meno sintezė 2013“.

„Jūsų laisvė kurti!“ – su tokiu šūkiu M. Žilinsko dailės galerijos erdvėse bus pristatomos žinomų ir talentingų Lietuvos dizainerių Liutauro Salasevičiaus („Madam pareis vėliau“), Viktorijos Jakučinskaitės („Tiulio fėja“), Miglės Miliauskaitės („Positive Fashion”), Ernestos Jorudės („Closte Clothes“), Algitos Gudeliauskienės, Kristinos Rutkauskaitės bei svečių iš Latvijos,  „Amoralle“ mados namų, pavasario kolekcijos.

„Grožio, mados ir meno vakaras kovo 8-osios išvakarėse – puiki  proga pasilepinti ir gerai praleisti laiką su draugėmis, seserimis ar mamomis. Dėmesį į šį renginį turėtų atkreipti ir madai neabejingi vyrai, norintys pamaloninti savo damas“ – sakė viena iš renginio organizatorių, Laima Tokarevaitė.

Renginio svečiai turės galimybę išvysti naujausias mados tendencijas, nuo apatinio trikotažo iki prabangių vakarinių suknelių, aksesuarų. Tarp drabužius demonstruojančių modelių bus galima pamatyti ir Lietuvoje gerai žinomų pramogų pasaulio veidų.

Renginio metu žiūrovams pasirodymą surengs Kauno šokio teatras „Aura“ bei Lietuvoje gastroliuojanti profesionali balerina iš Turkijos Almila Ada Bayazitoglu. Taip pat originalius šou atliks menininkai Kęstutis Jorudas, Arūnas Daugėla, Paulius Rainys.

„Mados ir meno sintezėje“ lauksime visų neabejingų grožiui, madai. Sieksime surengti įdomų ir įsimintiną vakarą kauniečiams bei Kauno miesto svečiams“ – sakė Laima Tokarevaitė.

Naujausias pavasario drabužių ir aksesuarų kolekcijas bus galima išvysti „Mados ir meno sintezėje“, kovo 7 d., 19 val. M. Žilinsko dailės galerijoje.

Bilietais prekiauja www.bilietai.lt

Daugiau informacijos: www.cityevent.lt ir facebook.com/Mados.ir.Meno.Sinteze

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: