(c) KaunoZinios.lt archyvo nuotr.

„Bum bu rum bu, bum bu rum bu“, Šimtamylėje girioje savo murmelę murmėjo Mikė Pūkuotukas. O kaip skamba šiuolaikinės murmelės? O dar suaugusiems? Būtent su jomis susipažinti ir kviečiame lapkričio 19d. Menininkų namuose – savo albumą „Murmeklės suaugusiems“ pristatys Andrius Zalieska, geriau žinomas kaip Zala, ir Aurimas Driukas.

Zala melomanams geriausiai pažįstamas kaip klausytojų itin mylimos folkroko grupės „Arbata“ vokalas ir idėjinis lyderis, o jo kūrybinio partnerio Aurimo Driuko muzikinis horizontas itin platus – Aurimas muzikuoja su Alina Orlova, „Siela“, „IR“, „Golden Parazyth“.

Šių dviejų muzikinių visatų bendras kūrybinis vaisius – albumas „Murmeklės suaugusiems“. Tai pasakojimai apie gyvenimą ir žvaigždes, meilę ir vienatvę Mikės Pūkuotuko ir kitų filosofų lūpomis. Galimas pašalinis klausymo poveikis – ramybė ir noras pakilt dangun debesėliu.

Eilinį lapkričio penktadienį – neeilinis Zala&Driukas kūrybinės filosofijos vakaras, kuriame dar dalyvauja Ieva Narkutė ir Domantas Razauskas.

Kada: lapkričio 19 d. 18 val.
Kur: Kauno Menininkų namai
Bilietai (20Lt) visose TIKETA kasose ir Kauno menininkų namų Mūzų svetainėje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: