(c) zalgiris.lt archyvo nuotr.

Kauno „Žalgirio“ ekipos patekimas į Eurolygos „Top 16“ etapą kiek pakoregavo rungtynių tvarkaraštį. Baltijos krepšinio lygos (BBL) dvikova su Kėdainių „Nevėžiu“ perkelta į vasario pirmąją savaitę, o Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynės su Kauno „Aisčiais“ įvyks vasario 14 d. Taip pat paaiškėjo ir dvejų Eurolygos rungtynių tikslios datos.

Dar prieš naujuosius metus suplanuotas BBL Elito diviziono susitikimas su Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkais vėliau buvo perkeltas į vasario 23-ąją dieną, o dabar galutinai paaiškėjo, jog šios rungtynės vyks jau vasario 7 d. 15.40 val. Kauno sporto halėje.

Vasario 7 d. planuota dvikova su Kauno „Aisčiais“ perkelta savaite vėliau ir vasario 14 d. įvyks ne sporto halėje, kuri tuo metu bus užimta, o „Žalgirio“ treniruočių centre Naglio g. 4A 15.40 val.

Taip pat oficialiai paskelbtos ir dvejų Eurolygos „Top 16“ etapo rungtynių datos. Su Malagos „Unicaja“ žalgiriečiai namuose vasario 25 d. susikaus 19.25 val., o kovo 3 d. tokiu pat laiku Kauno sporto halėje startuos dvikova su Tomo Pačėso vadovaujama Gdynės „Asseco Prokom“ ekipa.

Paaiškėjo, jog Maskvoje mūšis su vietos CSKA įvyks kovo 11d.. Tiesa, ši data gali keistis ir bus oficialiai patvirtinta tik po pirmųjų trijų Eurolygos „Top 16“ etapo turų.

Primename, kad iki pirmadienio vis dar tęsiasi abonementų prekyba į „Top 16“ etapą, o nuo vasario 1 d. startuos bilietų prekyba į atskiras rungtynes su CSKA, „Unicaja“ ir „Asseco Prokom“ komandomis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: