(c) LFF archyvo nuotr.

Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės aistruoliai kelionę į rugsėjo 3 dieną vyksiančias Lietuva-Škotija gali planuotis su „Pergalės traukiniu“.

Specialų reisą iš Kauno į Vilnių naktį iš penktadienio į šeštadienį Lietuvos futbolo federacijos pageidavimu organizuoja nacionalinės rinktinės rėmėjas „Lietuvos geležinkeliai“.

„Futbolo rinktinės sirgalių tarpe ši idėja buvo populiari. Džiugu, kad galime pratęsti dar 2008 metais pradėtą „Pergalės traukinio“ tradiciją ir rėmėjo „Lietuvos geležinkelių“ dėka pasiūlyti vėlų vakarą po rungtynių parvykti namo“, – sakė Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius.

Į rungtynes iš Kauno į Vilnių futbolo gerbėjai galės vyks pagal įprastą „Lietuvos geležinkelių“ tvarkaraštį jiems patogiu laiku. Po dvikovos specialus traukinys iš Kauno geležinkelio stoties išvyks naktį iš rugsėjo 3 į rugsėjo 4 d. lygiai vidurnaktį. Traukinys 0 val. 25 minutės sustos Kaišiadoryse, 1 val. Lentvaryje, o 1 val. 15 min. atvyks į Vilniaus stotį.

Kelionės bilietus rekomenduojama įsigyti iš anksto. Paprasto bilieto kaina 17 litų, tačiau perkant kelionės bilietą į abi puses bus taikoma 15 procentų nuolaida. Studentams taikoma 15 proc., jaunimui nuo 10 iki 26 metų – 30 proc. nuolaida.

Lietuvos ir Škotijos nacionalinės rinktinės susitiks rugsėjo 3 dieną Kauno S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro stadione, rungtynių pradžia – 21 valandą 15 minučių.

Lietuvos futbolo federacijos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: